Godmorgon “lill lördag”!

Allmänt

168397-1090
Prinsessan och hennes prinsessevagn, alldelens nyss.

Åååååå vilken UNDERBART SKÖN morgon vi har haft för idag ska vi inte på dagis så vi har haft sovmorgon!!!! 🙂 Det betyder att jag och hjärtat har sovit till kl. 9.30 och jag det var lovely! Hon vaknade, vid kl. 7 och vill ha mer mat men efter mys och bus i sängen mellan mig och JIG så somnade hon och jag om. Lyxigt härligt!

Vi ska på "1-års kontroll" på helsestasjon (bvc) idag mitt på dagen så därför var det ingen idé att gå till dagis idag. Så nu ska vi mysa på här hemma och sen ska vi njuta det vackra vädret i eftermiddag. De är bara så fantastiskt med dessa sooooliga höstdagar 🙂

Jag hoppas att solen skiner på dig också och att du får en riktigt BRA dag! Och du, det är ju "lill-lördag" idag så jag tycker att du ska hitta på något kul efter jobb/skola också är det här en perfekt dag att skicka ett elektroniskt vykort till någon du tycker om! 🙂 Jag skickade OFTA sånna kort när jag hade ett jobb då jag satt vid pc´n hela dagarna men sista tiden har jag nästan helt glömt att den möjligheten finns…(jag skickar ju som ni vet mest "vanliga kort"). Minns att jag oftast skickade från http://americangreetings.com 

Nu ska vi ta tag i vår dag här och senare idag jag ska fortsätta "the story of my life" 🙂

P.S det var något knas med bloggen igår kväll så jag fick inte möjlighet att svara på alla era trevliga inlägg, ska därför göra det idag. Och ni som mejlat mig ang. att shoppa sessans barnkläder – jag hör av mig till er idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon “lill lördag”!”

 1. Linda says:

  Gomorron Oslo! Jag har utmanat dig 😉 Kram Linda

 2. Stina says:

  Tack för tipset! Har precis skickat iväg ett elektroniskt vykort till min kära sambo som jobbar så hårt framför datorn hela dagarna. Nu blir han nog glad. Ps. Njut av er sol, här i Stockholm är det molnigt.

 3. Johanna says:

  God morgon! Tack för tipset om sidan med den fina korgen, “Fru Lyng”, den var under uppbyggnad för tillfället men det fanns adress och telefonnummer till flera butiker så då kan jag ju höra av mig dit isåfall. Kikade runt på en del andra sidor också och då hittade jag en med flera fina prinsessaker! Bland annat detta prinsesslott…
  http://www.blaelefant.se/product.asp?product=2585
  Titta även under rubrikerna Barnrum-Prinsessa och Barnrum-Glitterprinsessa!
  Ha en fortsatt skön dag tillsammans! MVH Johanna.

 4. Johanna says:

  Hej igen! Du måste även titta under rubriken Nyheter, så söt prinsesskjol, prinsessklänning, den lilla rosa resväskan man drar efter sig, den rosa pallen och det lilla smyckeskrinet, åh det fanns massa fina leksaker! /Johanna.

 5. sara says:

  vart har du köpt den underbara dockvagnen????

 6. Lina says:

  Hej. Gud vilken fin dockvagn. Vart har du köpt den nånstans? *nyfiken* Söt er lilla tjej är med, hur gammal är hon?
  Tänkte också höra om du kunde förklara hur du har bytt bakgrunden till KITTY ? *vääldigt fin blogg du har*
  Tacksam för svar.
  Ha de gott! Mvh Lina

 7. AnnaStina says:

  Linda-
  Ååå jag är sååå dålig på utmaningar.. 🙁 Jag är en sån som alltid bryter alla kedjebrev och “skickavidaretill5vännersms” och annat..Uff, inte helt min grej.. Så jag kan tyvärr inte lova att jag tar utmaningen.. Förlåt! Men det var väldigt sött och snällt av dig att utmana mig! Tack! 🙂 *Kram* 🙂
  Stina-
  Så fantastiskt härligt att höra att du skickade iväg ett kort.! Jag hoppas verkligen att du fick BRA respons på det!?! 🙂 *Kram* 🙂
  Johanna-
  Du med det underbart vackra namnet! 🙂 TACK snälla du för prinsesse tipsen! Jag har varit inne på sidan och tittat och där finns ju bara sååå mycket jag skulle vilja ha till min lilla rosa sessa 🙂 Tycker absolut att du ska ringa Fru Lyng och checka om du kan beställa korgen för den är den finaste! *kram* 🙂
  Sara-
  Den underbara prinsessevagnen har min JIG shoppat till sessan på en barnbutik på “Nordby” centrat precis vid norsk/svenska gränsen. Men den är av märket “Micki” så du kan ju bara checka med din lokala barn/leksaksbutik. *kram* 🙂
  Lina-
  Tack snälla du 🙂 Min lilla sessa fyllde 1 år den 21 augusti. Den söta dockvagnen finner du info om i i svaret jag skrev ovanför ditt 🙂 Hoppas du får tag i den för den är sååå söt! Vad glad jag blir över att du tycker att min blogg är fin, tack så jätte mycket 🙂 Jag kan absolut INGENTING om hur man byter bakgrund etc så där kan jag tyvärr inte hjälpa dig 🙁 Det är en av mina troga blogg läsare som varit SNÄLL och gjort denna bakgrund till mig med bilder på mig och min sessa + Hello Kitty. 🙂 Önskar dig en underbar dag!*kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *