Godmorgon “lill lördag”!

Allmänt

168397-1302
Mitt hjärta nyss i vardagsrummet. Hon älskar att gå runt och "trumma" med trumpinnen på morgonkvisten.

Jag vet inte om det berodde på att fönstret stod på glänt i natt men – mitt hjärta hostade mycket mindre i natt och det gör mig glad! Hon sov som en prinsessa fram till vid kl. 7 och sen har vi legat och morgonmyst i sängen men nu är vi upp och det är "fasade arbetarna" också för när vi kommer in i vardagsrummet så står det en mann rakt utanför balkongdörren och målar. TUR jag har på mig mina morgonmyskläder 😉

Nu ser vi på Nyhetsmorgon och mitt hjärta börjar bli jätte trött så hon ska snart få sova lite och jag ska då passa på att fixa till mig.

Jag & Johanna önskar dig en underbart härlig dag och en festlig kväll för idag är det ju faktisk "lill lördag" – IGEN! Känns som det var igår.. tiden flyger! Så kom ihåg att fånga de lyckliga ögonblicken! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon “lill lördag”!”

 1. Angel says:

  så söt,ha en underbar dag tjejer

 2. Cille says:

  Vad skönt att hon hostar mindre! Hoppas det fortsätter så 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram

 3. My says:

  söt 🙂 ha en fin dag

 4. elin says:

  Tack så mycket, Det var precis de orden jag behövde höra just nu (fånga ögonblicken.. Önskar Er en alldeles underbar dag! Kramar…

 5. Monica says:

  Det stemmer nok at vinduet kan ha en avgjørende effekt, de skal ha mest mulig kald og ren luft når de hoster om nettene, pga luftfuktigheten 😉
  Det beste for et barn som hoster er å sove ute, og det gjør hun jo på dagen 🙂
  Ha en fortsatt flotters dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *