Godmorgon “lill-lördag”!

Allmänt

168397-1792
Igår kunde jag inte hålla mig längre så jag bäddade  "jul" i sängen  🙂 Men örngotten/putevaren som det står "Merry Christmas" på väntar jag ytterligare några veckor med 😉

Johanna väckte mig kl. 8 och nu har vi redan hunnit gåträna hur många varv som helst här hemma. Det är det Johanna helst vill göra hela tiden om hon själv får välja 🙂

Jag ska hoppa i duschen nu och ta tag i dagen.

Tänk att det redan är "lill lördag", jag måste, ännu en gång, säga att:  TIDEN FLYGER! mer än någonsin nu då jag jobbar och jag ligger efter med det mesta… Men jag försöker att inte stressa upp mig över det för just nu har jobbet min högsta prioritet för…."business before pleasure..!" 😉

Nu vill hjärtat leka så här kommer dagens citat:

"Jag lever en dag åt gången. Varje dag letar jag efter lite spänning. På morgonen säger jag: "Vilka spännande saker ska jag uppleva idag?". Sedan griper jag mig an dagen. Fråga mig inte om morgondagen."
/Barbara Jordan.

Carpe Diem! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon “lill-lördag”!”

 1. Angel says:

  snygga sängkläder och Johanna är söt som vanligt =) ha en fin dag

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla! 🙂 Önskar dig också en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 3. Sophia says:

  Så mysig sängen blev 🙂
  Otroligt söt dotter har ni!
  Måste fråga: vad jobbar du med?

  Kram

 4. Josefine, Blekinge says:

  God morgon!

  Fint bäddat! Är de röda stjärnkuddarna från Lexington?

  Att leta spänning varje dag låter härligt – oavsett hur litet det än kan vara! Jag försöker skapa spänning i vardagen genom att ständigt utmana mig själv på olika saker, gärna sådant jag egentligen inte vågar. Det stärker mig mycket!
  Behöver inte vara stora saker, jag som alltid varit rädd att prata inför folk har t.ex. blivit informatör och är (på fritiden) ute och pratar och informerar om människor på flykt.

  Ha det bra!

 5. Hilde says:

  hihi, syns ørngott er så utrolig merkelig ord:-)

  Fikk du virklig tips om Hello Kitty sengetøy på Hemtex?? DET må jeg bare sjekke ut, det hadde vært så optimalt med stoooor Hello Kitty på dyna!

 6. Viktoria says:

  Åh vad mysigt, jag längtar bara ännu mer till allt jul pyssel nu när jag ser er fina julsäng. Ha en bra dag, kram!

 7. zandra says:

  Var har ni köpt den underbart fina sängen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *