Godmorgon lill-lördag!

Jag är nog en av få som inte dricker kaffe på morgonen?! Mitt val = en god kall juice.

Gooodmorning darlings!

Hoppas att du har sovit riktigt gott och vaknat utvilad och full av energi?!

Själv har jag sovit bättre kan jag lova för det är inte lätt att ligga med en ond rygg… Not good! Får hoppas att en varm dusch och lite frukost kan hjälpa?! Ska checka ! 🙂  Men, först vill jag tipsa er om att H&M lanserar Home Kids i juli ! En ny kolleksjon till barn & baby i 100% økologisk bomull. Skogens djur (björnar, kaniner & rävar) har varit en stor inspirasjonskälla och kolleksjonen består bl.a. av puter/kuddar, sengesett, håndklær, pledd, kosedyr etc.   Här får ni en sneak-peak av kolleksjonen. Enjoy! 🙂

Super cute!

Kul att hänga på dörren till barnrummet (och fin present till nyfödd baby/ ny mamma).

S.ö.t.a. !

Underbara små påsar…. fina presenter de också ! 

Och på tal om H&M så ska jag till dem idag och ta en titt på a/w -12 kolleksjonerna , OM jag klarar att ta mig ut till bilen… ?  Wish me luck !

Önskar dig en festlig lill-lördag ! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Godmorgon lill-lördag!”

  1. Lena i Uppsala says:

    God morgon min sköna böna!
    Solen lyser med sin frånvaro här i Uppsala! Tur att jag kan titta in här och vips, blev det lite ljusare.
    Önskar dig en härlig onsdag, så där Gizmo-sprudlande. Hoppas dock att din rygg blir bättre. Snyggelisnygg i håret är du i alla fall. Och Johannas kläder är ju som vanligt sååå fina.
    Lycka till med H&M idag.
    KRAM,
    Lena

    • gizmolina says:

      Vilken härlig kommentar att vakna till ! 🙂 TACK !! Här i Oslo har det regnat i natt men nu klarar det upp och solen tittar fram mellan molnen. Härligt ! Ryggen känns, tack och lov!, lite bättre så håller tummarna för att det håller i sig. Önskar dig en underbar dag fina du ! Kram !

  2. Malin says:

    Jag hade inte fungerat utan mitt kaffe på morgonen. Jag dricker flera koppar…så energin räcker hela dagen!

  3. Anja says:

    Håper ryggen din blir bedre, man er liksom avhengig av at den fungerer. Ville vurdert å få akuttime hos en manuelltarapeut. Jeg har vært nødt til det flere ganger, og det har hjulpet!

    Klem

    • gizmolina says:

      Tack snälla för omtanken & tipset ! Som tur är så känns det lite bättre idag så hoppas det fortsätter i den riktiningen. Annars må jag söka hjälp. Önskar dig en strålande dag ! Klem ! 🙂

  4. Reidun says:

    Huff så kjedelig med vond rygg….ønsker deg god bedring! Jeg er hekta på smoothie om morgen…den gir meg energi!!Ha en fin dag!!

    • gizmolina says:

      Jag varvar juice med smoothie beroende på vad jag har tid att fixa till 😉 Smoothie är super gott ! Tack för god bedring. Önskar dig en strålande dag ! Klem!

  5. Caroline says:

    Oh, det ser jag verkligen fram emot. Allt på bilderna var ju adorable!

  6. Caroline says:

    Fröken Gizmolina!
    Nu tar du och ringer en kiropraktor!

    KRAM Caroline 😉

    • gizmolina says:

      Tack för omtanke & tips. Får ta och göra det om detta inte går över snart men jag inbillar mig att det är liite bättre idag 😉 Carpe diem ! Kram !

  7. Camilla says:

    Hej fina A-S!!!
    Hoppas ryggen snart blir bra för AJ! AJ! AJ! vad ont det gör!
    Japp, kaffe är et must för mig pá morgonen! Helst fleeeera stoooora glas med latte,äter dock ingen frukost – klarar inte det pá morgonen. Första glaset med in i badrummet till morgonfixet sen en kopp med i bilen pá väg till jobbet! 🙂 Kan tillägga att jag inte är nágon morgonmänniska sá jag behöver kaffe för att kunna leva, ha ha ha!!
    Men det jag egentligen skulle säga var att om H&M´s barnkollektion blir lika fin som Zara Home Kids är har ni nágot stort att se framemot – BIG TIME!!!!
    Zara finns ju i Skandinavien, men inte Zara Home (än) va???!?
    Mánga kramar
    //c.

    • gizmolina says:

      Ja, AJ! är rätt ord. Det gör verkligen skit ont. Men som tur är så har den varit lite bättre idag ryggen så jag lever på hoppet att jag dansar snart igen. Piggade i alla fall upp mig med lite shopping och annat idag, det hjälpte ! 😉 Jag är inte heller någon morgonmänniska så egentligen vore nog kaffe perfekt för mig men jag klarar varken smaken eller doften så det blir juice eller smoothie istället . Nej, Zara Home finns inte i Sverige & Norge ännu. Men det kommer säkert snart.. gissar jag.. Önskar dig ett härligt onsdagsmys och en lovely torsdag ! Kram !

  8. christina says:

    Hej härliga du är så härligta att bara titta in man blir så glad glädjaespridare ,hoppas ryggen blir bättre snart kram

    • gizmolina says:

      Miljoner tack för fina ord ! Nu blev jag g.l.a.d. ! 🙂 Önskar dig en super duper kväll ! Kram !

  9. Åh hoppas att ryggen blir bättre!! Inge kul ju! Tack för förhandstitten. Fina grejer!

    Ha en fin dag!! Kram Johanna

    • gizmolina says:

      Tack ! som tur är så känns den lite bättre idag 🙂 Önskar dig en mysig kväll ! Kram !

  10. Jenny says:

    Vet du möjligtvis vart vaggan kommer ifrån? 🙂

    • gizmolina says:

      Det framgår inte vart vaggan kommer ifrån ? men det kan säkert någon på H&M´s huvudkontor svara på om du tar kontakt med dem. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *