Godmorgon lördag 11:e september!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon H.Ä.R.L.I.G.A. lördag!

Mitt hjärta väckte mig strax före kl.06 men då sa jag att nu är det natt så nu sover vi lite till. Det tog väl ca 15 min innan hon kom och kröp ner i sängen mellan mig och JIG och sen sov vi till kl.09.45 (!). Snacka om SKÖN start  på dagen!! 🙂

Nu sitter J och tittar på Disney filmen “Prinsessan og frosken” som blev med mig hem från Sverige igår (gillar att hon ibland ser filmer med svenskt tal) och sen ska vi iväg på balett. För er som ska besöka bilfri Markedsdag i Bogstadveien här i Oslo idag så har jag ett TIPS! Tiny-Doe (ni vet de som designat den rosa glittriga regnjakken J har!) har en egen bod så missa inte att ta turen innom för jag misstänker att de selger mycket fint där.


Tiny Doe bjuder på många fina ytterplagg i sin nya a/w kollektion.


Den här kappan med rosett-detaljer är underbar. Tänk till jul


Jag älskar accessoarerna… de glittriga handskarna, öronpuffarna..


Här är info om var ni hittar dem idag.

Nu ska jag hoppa i duschen (rekord-sent) och sen lutar det åt att dagens blir jeans + poncho (igen 😉


Önskar dig en FLOTT lördag!


P.S
den 11:e september är ett datum som väcker känslor. 2001 satt jag på mitt kontor på Ringnes, där jag jobbade som prosjektleder CRM, och strax efter att vi sett de första bilderna från USA så körde jag hem. Sen satt jag framför TV´n hela eftermiddagen…. Mina tankar går idag till de som drabbades av katastrofen.

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon lördag 11:e september!”

 1. Josefine says:

  Åh vilka fina barn 🙂

 2. Sandra says:

  Jätte fin blogg 🙂

 3. Yohanna says:

  Wow, fantastiska de ytterkläderna ju!! Jag gillar särskilt den gröna jackan, känns annorlunda och lagom stark färg! Ska spana in det märket, finns det i Sverige tro??

 4. Babbs says:

  Ja jag tror de flesta minns vad de gjorde den 11e sep 2001. Man trodde inte det var sant!

  Jag sänder liksom du en tanke till alla drabbade.
  det var ju många som drabbades indirket av katastrofen också.
  En massa fler bilolyckor än vanlig osv

  Bra att du påminde oss här A-S att vi ska vara tacksamma för vaje dag vi är i livet och har våra nära o kära med oss.

  Vi tar ofta saker så mycket för givet.

  Kram till dig och din goa dotter!

 5. Anonymous says:

  En modeblogg för killar! Kommentera o följ blogg skulle vara snällt & Uppskattat! =)

  http://www.stylebyz.blogg.se
  http://www.stylebyz.blogg.se

 6. Lisa says:

  Den sista bilden påminner mig om något som skulle kunna ha varit modernt när jag var barn, kul!! 🙂 (född -84)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *