Godmorgon lördag!


Jag chillade i en oversized cashmere tröja från By Malene Birger igår kväll och Johannas söta tunika kommer från MyCinnamongirl.  Att bita mamma i fingret är tydligen väldigt kul 😉

Förlåt min frånvaro igår kväll. Jag & Johanna hade en supermysigt kväll  och så fort jag försökte blogga så kom hjärtat och drog mig i handen så då bestämde jag mig för att låta kvällen bli Johannas 🙂  Och då hon somnat så var jag så trött att jag fastnade i sköna soffan framför TVn och jag somnade så klart så jag  missade att se vem som fick lämna Let´s dance? Måste checka på nett så fort jag bloggat klart detta inlägg.


Kul hade vi 🙂

Ni kanske undrar vad vi gjorde igår kväll? Vi byggde HÖGA legotorn, chillade i soffan, kollade på foton från Thailand (Johanna älskar att göra det ! ) , mumsade på chips och såg på TV.  Hur soft kväll som helst !

Hoppas att du också hade en mysig kväll igår och att du får en riktigt skön lördag!

Här kommer en dagens:

"Vi smiler fordi vi er glade. Men vi blir også glade fordi vi smiler."   (smiler = ler)
/ur boken "Smil".

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *