Godmorgon lördag!


Söta girlsen myser i köket och Sofie checkar om hon fått någon spännande post? 🙂  Vimplarna kommer från Maileg och köket har interiör från bl.a. Ikea . En bänkskiva kan måttbeställas hos Ikea eller tex Maxbo (byggvaruhus). Den söta blå "kokplattan" finns bl.a. hos Propello i Stabekk och postlådan är från Bruka.

Strax efter kl. 07 så tyckte mitt hjärta att vi skulle kicka igång den här lördagen och nu pågår barnTV i vardagsrummet och jag ska strax hoppa i duschen så att jag piggnar till 🙂  Vi har haft sjukstuga här hemma i några dagar, den här gången är det JIG som är dålig (super förkyld) , och det ser ut att fortsätta… Så – idag ska jag och Johanna hitta på nåt kul ! vi får se exakt vad det blir 🙂

Vi startar dagen med några fler inspirerande bilder från min vän Randis fina hus.  Den här gången får ni se det söta kök hon gjort till kidsen under trappen.  Johanna "fastnade" där direkt 😉

   
Jag blev så inspierad av detta underbart söta lilla kök att jag en dag ska fixa iordning ett liknande till Johanna i en krok på hennes rum. Och en sak är säker: bildelisterna från Ikea kan användas till MYCKET ! (kostar bara 49nok / st.)

Nu är det dags för den där duschen så jag önskar dig en UNDERBAR lördag tillsammans med familj & vänner ! 🙂 och du : missa inte den fina tävlingen där du kan vinna HOME bokstäver.

Kram! ♥

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Starmama says:

  Den vimpeln fr Maileg har vi också, i barnrummet. Jag betalade 369:- för den men då fick man även en supersöt plåtåsk fr Maileg.

 2. grommis says:

  SÅ utrolig fint! Har ofte lurt på hvorfor olk kjøper de styggeste plastkjøkkenet for dyre penger, når man lett kan lage det koseligere for laaangt billigere pris?

  Forresten var Kamille-reportasjen kjempefin! Eneste var at jeg savnet JOhannas rom, det er jo så fint, men det kommer kanskje i nye bladet? 🙂 VIl du fremdeles ha mail dersom man vet om fine barnerom, teks i bloggverden?

  Ha en fin lørdag i tåken:) KLEM

 3. Hode mitt says:

  For en fantastisk flott ide og lage et slikt kjøkken. Det var kjempe fint.

  Ha en flott lørdag og påske. Kos dere masse :o)

 4. Angel says:

  åh vilken underbar smak dina vänner har och du med,verkligen inspirerande,

 5. Bubblan says:

  Vill tipsa om ett fantastiskt gulligt rosa barnkök från http://www.millimini.se – våra barn älskar det och jag själv också för den delen. Ett måste för alla små prinsessor…

 6. Linda says:

  Jag var på ikea, alnabru idag før att køpa de vita tavellisterna. Fanns endast svarta, fick besked om att de vita fanns på Sandvika, så då kørde jag dit istællet. Men dær fanns inte de i den storleken på detta kortet (ca 40cm), de var utsålda. Men man kan ju køpa de lite længre och såga. Det var min plan nær vi køpte den, men så blev det inte nær vi kom hem, satte upp hela listen på ett annat stælle æn vad vi planlagt och blev ganska nøjda med resultatet, får vænta på att de korta kommer in igen. :o)

 7. Kristine says:

  Så inspirerende!! Vi har det litt på samme måten hjemme, men ikke under trappa!! Den lille kokeplaten er kjempesøt og kjekk å ta med på besøk…VI har den i rosa. I tillegg har vi Brio sin hvite komfyr, den passer inn uansett farge på rommet. Over Brio komfyren har vi en hylle fra Ikea med seks bur….Her står all lekematen. DET VAR VELDIG FLOTT MED DE LISTENE!! Kanskje vi hermer litt….TUSEN TUSEN takk for at du er så snill og deler dette med oss.For et utrolig flott hjem. Håper du har flere bilder å vise oss. GLEDER meg enormt mye til KAmilles mamma blad kommmer…..HA en flott lørdagskveld:D 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *