Godmorgon lördag !


Här har vi precis kramat mormor hej-då och när vi går genom säkerhetskontrollen så ropar de "omedelbar avgång" i högtalaren så vi gick raka vägen ombord på flyget. Jag reste i min favorit klänning från Odd Molly,kofta Odd Molly, jeans Zara, skor BilliBi, väska Gucci och Johannas rosa Hello Kitty väska är shoppad i Phuket.

Min älskade prinsessa väckte mig kl. 06.30 idag och det kändes riktigt mysigt att vakna hemma. Solen skiner från klarblå himmel och jag känner mig laddad för att få fint på balkongen idag 🙂  Fast egentligen så borde jag nog vänta med det prosjektet till måndag då det är mindre folk i farten… hmm.. vi får väl se vad dagen bjuder…

Hemresan igår gick STRÅLANDE BRA ! och jag älskar verkligen att resa med Johanna för vi har så trevligt och mysigt och kul ihop och har blivit ett resvant team. Allt liksom bara flyter trots att vi ibland har tight med tid etc. Sånt gör mig LYCKLIG ! 🙂


På väg genomn SkyCity  från inrikesterminalen till utrikes på Arlanda. Vagnarna som finns tillgängliga (bagaget går direkt Luleå – Oslo) har tyvärr ingen barnanspassning men det går utmärkt att sitta i den ändå vilket underlättar då man behöver gå fort 😉

Dom har byggt om i avgånshallen på Terminal 5 i en evighet och nu var det äntligen klart. Nyheten är att säkerhetskontrollen/passkontrollen är flyttad en bit till höger OCH  att man måste passera genom en gigantisk tax-free butik för att komma ut till gaten.  Jag måste säga att någon mer "säljande" lösning har jag aldrig någonsin upplevt.
 
Du MÅSTE passera en stooor spritavdelning för att komma dig till flyget, det finns inget alternativ och inte nog med det, du måste passera en massa hyllor med godis också vilket inte alltid är så lätt då man reser med barn… Så här ser det ut:


Pilen vidar den rulltrappa du måste åka efter säkerhetskontrollen för att komma till gaten / flyget.  Crazy!

 
Tax-free butiken är verkligen gigantisk ! och det var som sagt inte helt enkelt att passera godishyllorna men det gick! ..;-)

Nu står Johanna och drar i mig så jag får fortsätta att berätta om hemresan i nästa inlägg .¨

Önskar dig en riktigt MYSIG lördagsmorgon med god frukost och solsken ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon lördag !”

 1. Starmama says:

  God morgon Anna-Stina!

  Och tack för alla mysiga bilder du har visat under helgen!

  PS. Är ni alltid ute i sista sekunden? För varje gång ni reser så skriver du att de har ropat "omedelbar avgång"?

  KRAm Starmama

 2. Åh, jag blir så avundsjuk på dig varje gång jag ser dig i din fina odd molly klänning!

  Jag ska föresten på lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion nästa vecka! Längtar

 3. Hoppas att ni får en härlig Lördag

 4. Jeanette says:

  Hej! Jag var också på flygplatsen igår och gick igenom taxfreebutiken =) Såg du den nya barnaffären? Den med lite gammaldags chabbychick stil? Den vafr ju helt underbar! Och zebran utanför som man kunde rida på? Lovely! Ha en bra dag!

 5. Pethra says:

  Vad skönt att det går så smidigt för dig att resa med Johanna. Jag har ännu inte vågat ge mig på att resa med min dotter, hon blir 2 i sommar. Hon sitter gärna inte still utan vill springa runt och prata med alla och titta på allt och alla så jag kan tänka mig hur det skulle bli på ett tåg. :o) Hoppas ni får en härlig dag!

 6. Annica says:

  Jag känner igen det där med att resa med barn! Våra barn har också rest en hel del, trots att de är snart 8 och 5 år. Senast var vi i Brasilien vilket innebar ett helt dygns resande både dit och hem, men det gick hur bra som helst! Man märker att de har vanan inne och då blir det såklart alltid roligare för alla! /Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *