Godmorgon lördag !

Allmänt


Jag blir enormt glad då jag ofta läser i kommentarer och i mejl att min blogg gör er glada, för det är precis vad jag vill att den ska göra 🙂

Goooodmorgon kära bloggisar !  Allt blir inte alltid som man tänkt sig och nu får jag plötsligt en Oslo-weekend istället för en festlig Stockholmstripp men det är bara att gilla läget och vem vet ? kanske jag tar mig en spontan Sverige-handle-tur, mer känd som "harry-tur", idag eller imorgon och handlar svenska delikatesser som tex Kina Snacks, hushållsost, smörgåsrån, fil & limpa? Kanske det kanske ! 🙂


Härlig bild från visualize.us.

Min darling väckte mig för en liten stund sedan och jag var helt i drömlandet… mitt i ett mycket märkligt bröllop och jag minns inte om det var mitt ? eller någonannans? Hur som helst så påminde det mig om att vi har 2 bröllop vi ska på i sommar och att jag måste ringa mig faster idag ang. det ena.

Det är moln på himlen i Oslo idag men jag ser blå himmel i sprickorna så kanske det blir sol idag trots allt prat om regn ? Önskar dig en RIKTIGT MYSIG lördagsmorgon ! själv ska jag ta tillvara min "bonusOslohelg" och försöka få gjort massor av saker på  min "att göra" lista.

Nu morgonmyser vi! 🙂  också ses vi lite senare igen.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon lördag !”

 1. ewy says:

  Det finns ju andra sätt att ta sig mellan Sthlm och Oslo om man vill. Swebus Express är toppen!

  Bussen avgår kl 22.30 från Sthlm och man är framme i 0slo strax före kl 06 på morgonen och har man tur kan man sova hela vägen.

  Jag åker alltid så till oslo för sova ska man ju i alla fall så man ödslar ingen tid.

 2. ewy-

  Tack för ditt tips! Tanken var att jag skulle ta tåget t&r den här gången men så var som sagt returen imorgon utsåld plötsligt 🙁 önskar dig en strålande dag ! Kram! 🙂

 3. Elin says:

  Trist att det inte blev någon Sverigevisit, men jag tror du får en superhelg ändå!

  Kram kram

 4. ;Mimmi says:

  naturligtvis får du en superhelg…lite bonusdagar med familjen i Oslo!

 5. ellabella says:

  Ønsker deg en fin dag! Synd det ikke ble noen tur til Stockholm, men det blir nok en fin Oslo-helg også.

 6. "Be happy, help others to be happy." Det är så sant så!

  Hoppas ni har haft en mysig morgon; det har vi haft på ett tidigt biobesök 🙂

 7. TACK för era fina kommentarer ! 🙂 Ja, detta blir nog en fin weekend trots allt. Dagarna blir ju vad vi gör de till ! 🙂

  Kramar ! 🙂

 8. Jonas says:

  Åh, så synd. Jag som ville ha med dig som sidekick då jag ska ut å fota mingel på Ambassadeur i kväll..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *