Godmorgon lördag !


Johanna chillar hos Polhem PR i en SÖT fåtölj från KidsConcept, från samma ställe kommer även prinsessevimplarna.

Då är den nya dagen igång och det känns otroligt SKÖNT med LÖRDAG ! 🙂 Mitt hjärta kom in till mig strax efter 7 och sen har vi legat och myst i soffan framför Disney Channel och bakom nya engelska ELLE. Jag blir så otroligt inspirerad av alla vackra HÖSTkläder som presenteras i magasinerna nu.  För håller du inte med mig om att höstkläder är de allra finaste ?  Allt stickat och alla halsdukar och stövlar… mmm… I love it ! 🙂

Nu bjuder jag på en presentation av min och Johannas fredag. Vi hade den MYSIGASTE dagen ! för det var SÅ länge sen vi var tillsammans en hel dag och då jag frågade Johanna om hon ville gå till lekparken? (med barnvakt) istället för att hänga med mamma på jobb så sa hon bestämt: "jag vill vara med mamma på jobb!" och hon STRÅLADE hela dagen och tyckte att det var jätteKUL och spännande att hänga med mig runt.

 När ni tittar på bilderna så tycker jag att ni ska lyssna på den HÄR sköna låten som jag hade på repeat när jag jobbade i natt.  ENJOY !


1:a stopp down-town var hos Mildh press (här hänger kollektionerna från bl.a. Odd Molly, Hunky Dory, Benetton, Gant, Indiska, Petit Bateau m.fl)  och där hade de en Barbie som Johanna storkoste sig med. Hon satt och lekte med den heeela tiden då jag jobbade och som ni ser så bäddade hon ner Miss.Barbie med wet-vipes då  hon skulle sova 😉


2:a stopp var på H&M´s huvudkontor där de har ett presserom där vi stylister kan låna plagg ur kommande kollektioner + home collection.  På väg ut, i receptionen, hittade Johanna några äpplen…


Det är viktigt att ta pauser också , speciellt när assistenten inte har hunnit fylla 3 år 😉 , och det passade utmärkt att äta glassen utanför lyxiga butiken Hermés som slog upp portarna i Oslo för ett tag sedan.  Jag skulle inte säga nej tack till en scarves eller väska därifrån..


Johannas favorit: LolliPop, min favorit: Royal (så heter Magnum i Norge). En stund efter att bilden var tagen hade vi choklad på båda klänningarna och jag hade lyckats tappa Johannas glass på marken.. 😉

Nu kan jag skriva klassikern: "To be continued…" för jag ska ta och hoppa i duschen och sen frukost för magen kurrar.

NJUT din morgon !!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon lördag !”

 1. Agneta says:

  Så mysigt ni har det, du och din assistent. Jag har en fråga till dig; i januari bär det iväg till Thailand och Kata Beach på en månads semester, frågan är om jag skall köpa tunikor och klänningar här hemma på rean eller skall jag ha is i magen och hoppas på att hitta detta i Thailand? Jag vet att du har hittat mycket fint men jag har svårt att hitta kläder eftersom jag är "kort i rocken", bara 155 cm.
  Ha en bra helg med mycket tjejmys!

 2. Anonymous says:

  Ja, jag läste inte ens färdigt inlägget, då jag visste vad du syftade på. Tog du åt dig? Det var ju inget illa ment, en fråga bara, Och kanske en befogad sådan. Ingen konstig eller elak fråga alls tycker jag. Men bra att du löser din tillvaro så bra! All cred. Jag själv skulle föredra barnvakt, både för min och mina barns skull.
  Tack!

 3. Johanna says:

  Ja, jag läste inte ens färdigt inlägget, då jag visste vad du syftade på. Tog du åt dig? Det var ju inget illa ment, en fråga bara, Och kanske en befogad sådan. Ingen konstig eller elak fråga alls tycker jag. Men bra att du löser din tillvaro så bra! All cred. Jag själv skulle föredra barnvakt, både för min och mina barns skull.
  Tack!

 4. Anna Å says:

  Vilken härlig jobbdag och vilket fint blogginlägg det var!

 5. Weronica says:

  SHIT… Det visste jag inte. Vart ligger den? Måste genast dit och köpa ett armband när jag är tillbaka i Oslo.. Har föresten en birkinväska från Hermes och jag är jättenöjd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *