Godmorgon lördag !


Madonna fortsätter att modella för Louis Vuitton och påminner mig om att jag önskar mig en väska därifrån… 😉

Det är LÖRDAG, hurra vad KUL !! 🙂 Jag tror aldrig att jag har satt så stor pris på en slapp morgon tidigare efter en galet hektisk (och inspirerande) vecka. Johanna kom in och väckte mig kl. 08 och sen har vi legat i varsitt hörn av soffan och myst. Underbart skönt

Jag blev uppe och städa till mitt i natten igår och ska strax fortsätta där jag slutade. Sen tror jag dagen bjuder på en tur till parken + Aker Brygge för det är så härligt att vara vid vattnet. Men som sagt : dagens främsta motto är: att CHILLA så vi tar dagen som den kommer och njuter det 🙂


Dagens tänkvärda… lyssna till ditt hjärta..

Önskar dig en SKÖN dag och hoppas att du fyller den med sånt som gör dig GLAD !  Också tycker jag att du ska klicka på den HÄR låten som kickar igång lördagen! 🙂  (en favvis låt).

Nu kör vi HELG !!! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon lördag !”

  1. Mia ❤ says:

    Fint citat 🙂

  2. Hoppas att ni får en riktigt fin dag

  3. Du är så fylld av HÄRLIG energi,
    hoppas ni får en toppendag!

    kramar

  4. TACK Mia, att ha det gott & Annas inspiration för trevliga kommentarer ! 🙂 Önskar er alla en TOPPEN weekend ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *