Godmorgon lördag!


Jag fick åka med Johanna i karusellen 1:a gången men sen var det kört, jag fick inte ens stå brevid i kön 😉

Kom på att jag inte bloggat om vår MYSIGA söndag på Liseberg för ett par veckor sedan så jag startar den har bloggdagen med att bjuda på bilder därifrån 🙂

Idag hänger det HÖST i luften för det är en ruggigt grå & blåsig morgon ute och jag får erkänna att jag tycker att det kanns riktigt SKÖNT för då kan vi chilla inne med gott samvete utan någon “vibordegåutochnjutasolenstress” 😉

Jag vaknade strax före Johanna på morgon, runt 6.30, och känner mig full av ENERGI så jag ska strax hoppa i duschen och göra mig klar för dagen och sen , så fort butikerna öppnar, ska jag sticka ut och fixa några ärenden men innan det tror jag att jag och darlingen ska fixa muffins som dessert till en extra god lördagsfrukost.


Efter den klassiska karusellen så sprang Johanna vidare till denna och den ÄLSKADE hon! Tror hon tänkte att hon skulle flyga till Lollo & Bernie i Thailand 😉

Tittade föresten på “Kristallen” på SVT1 igår och tyckte att det var riktigt trist, vart hade all underhållning tagit vägen? saknade musik-inslag ! och tyckte inte att det var speciellt festligt… eller vad tycker du ?


När Johanna satte sig för att åka detta mini “fritt-fall” så tänkte jag att hon kanske skulle ångra sig och be att få kliva av…?


… men nejdå. Hon skrattade hela vägen upp och ner och upp och ner.. ! 🙂

Nu hör jag Johanna komma trippade, det är inte alltid så poppis att jag sitter vid datorn 😉 så – på min “att göra lista” står att fixa så att vårt trådlösa nett börjar fungera igen = då kan jag blogga där Johanna är.


Johanna sa att det var något fel på hennes bil för hon körde bara runt, runt, runt på samma ställe 😉


När JIG & Johanna åkte “Kaninresan” stod jag och mumsade på popcorn och då kom plötsligt en SÖT bloggis fram till mig. Hon heter Caroline och i famnen har hon sitt syskonbarn. Jag blev så GLAD av att träffa henne och en  KUL sak är att detta var 2:a gången vi möttes i Göteborg ! och Caroline har dessutom varit så gullig och skickat oss julkort. (Fina Caroline! TACK för att du kom fram och förgyllde min dag och TACK för mejl ! Kram!)

Dags för lek !  så jag önskar dig en riktigt, riktigt HÄRLIG start på dagen ! KOS dig och NJUT din lördag !!!

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Hanna says:

  Vilka härliga bilder! Jag vet vad du menar med att det ibland faktiskt är skönt med lite ruggigt väder! Önskar er en mysig lördag inne! Kram/Hanna

 2. Åsa says:

  Jag håller med dig…inte mycket underhållning i Kristallen. Programledaren ska vi inte ens tala om,han drar så tråkiga skämt att jag sitter med skämskudden. David Hellenius fick han inget pris alls? Stackarn 🙂 Han är ju bäst! Var det bara 2 arister? Nej bättre proframledare & bättre underhållning!
  Du har den absolut bästa bloggen!!!!
  Ha en underbar dag i höstvädret (härligt)!

 3. Sofie says:

  Tyckte mest att galan kändes som "klubben för inbördes beundran"..Inte mycket till underhållning där inte. Tyvärr. Dock kul att Carina Berg vann pris, henne gillas massor 🙂

 4. I like your blog. Really helpful and very motivational. Thanks a lot. This will help me a lot.

 5. This is really a nice post, that you have updated us with all of nice information that can be very useful for future aspect.

 6. How are the following terms of fashion related?

 7. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 8. my blog says:

  I should point out that in general I’m fairly taken with this internet site. It is apparent that you fully understand the material and that you’re serious about it. I wish I had your expertise to post. I’ve book marked your web site and look forward to far more updates.

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 10. omg this is dopeeeeeeee, buy ultram online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy ultram online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy ultram online, 620241,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *