Godmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

HAPPY lördagsmorgon mina vänner ! 🙂 Hoppas att du har fått sova längre än mig (Johanna väckte mig kl.06) och att du får en soft och härlig start på dagen. Här hemma hos oss pågår lek just nu och sedan kommer dagen att bjuda på några timmars jobb för min del innan jag och hjärtat ska iväg på balett. Hon pratar SÅ mycket om baletten och gleder sig enormt så det ska bli riktigt, riktigt KUL 🙂 


Dagens inspiration: fabulous Carrie ! Nya filmen har premiär 10:e maj.

Om du befinner dig i OSLO idag så är ett TIPS att besöka Bogstadveien för här är det bilfri markedsdag idag = alla butiker bjuder på fina erbjudanden och många har stands ute i gatan. (Det brukar vara galet mycket folk så själv håller jag mig undan 😉  


Titta ! det ska öppna en By Malene Birger koncept store i Hegdehaugsveien i lokalen där Tiger var tidigare. Kul !

Igår kväll blev det en riktigt slappar-kväll på mig och jag somnade så klart i soffan… Men det misstänkte ni säkert 😉 Nu ska jag fota ett par shopping-tips till er som ni ska få se.


Igår invigde jag mina nya Hunter. Perfekta skor till regniga dagar. Jag shoppade dem hos ShoeLounge.

Önskar dig en SKÖN lördag !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Sara L says:

  verkligen jättefin/bra bild (den översta)

 2. Lotta Th says:

  God morgon på er där i Oslo 🙂
  Spännande att gå på dans idag förstår jag. Så kul när man kan visa sina små olika aktiviteter. Sen brukar det bli en massa test terminer innan de hittar "sin" grej. Haha ja jag tror vi provat det mesta, ja inte balett då o det är ju pga att tre killar här kanske inte var så villiga hihi. Här i Skåne blåser det just nu höststormar men jag ska snart ut på min jakt efter Solrosor som jag ska förgylla min lördag med här 🙂
  Ha en jättebra Lördag ni alla
  Kram/ Lotta

 3. karin says:

  önskar er detsamma,kramar

 4. Anonymous says:

  God morgen!
  Ønsker deg toppen dag, høres herlig ut med ballett for den lille prinsessen:)
  Takk for en veldig inspirerende blogg!

  Klem, Lene

 5. Me says:

  Jag håller med den som skrev först verkligen snygg bild !

 6. TACK för alla trevliga kommentarer ! Ni gör mig glad! 🙂 Och Lotta Th: lycka till med solrosjakten idag.

  KRAMAR till er !! 🙂

 7. Önskar er en skön helg och kul på baletten! 🙂

 8. sofia says:

  söt blogg du har 🙂

 9. HannaPanna says:

  Hej hej! Fina stövlar du har köpt. Funderar lite på storleken… är dom "normala" i storleken, dvs har du köpt din vanliga storlek? Kan inte bestämma mig om jag ska köpa 37or eller 38or.

 10. freja says:

  längtar oxå efter nya satc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *