Godmorgon lördag!


Dagens tänkvärda.

Godmorgon vänner! Mitt hjärta väckte mig redan strax efter kl. 06 idag och det var f ö r tidigt på en lördagsmorgon så jag har försökt sova lite mer på soffan då J tittat på barnTV….  Och på tal om att sova så somnade jag ifrån “allt” igår, tror jag sov redan kl.20.45? så jag tittade precis in hos Aftonbladet för att se vem som fick lämna Let´s Dance. Också missade jag Solsidan….får hoppas den serien kommer på dvd så fort den gått klart på TV  🙂


När jag var ute på jobb down-town igår så svängde jag in hos Louis Vuitton för att se på denna väska som jag önskat mig l ä n g e …  Måste börja spara..  

Nu pågår lek här hemma och jag ska hoppa i dushen. Oslo bjuder på SOL från klarblå himmel och idag väntar barnkalas hos en dagiskompis & balett innan det är dags för Andra Chansen i Melodifestivalen ikväll kl.20. Och du, om du gillar Melodifestivalen så måste du hålla utkik efter en TÄVLING som jag kör igång snart… (senare idag) ! 😉

Jag önskar dig en riktigt mysig morgon och en dag fylld av glädje ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Anonymous says:

  Hei og god lørdag. Det var veldig tidlig å stå opp
  på en fridag, men slik er det å ha små barn 😉 Jeg kom tilfeldig over bloggen din for en tid siden, og
  jeg liker den veldig godt. Fint at du setter sammen og kommenterer dyre klær og billigere klær. Jeg har
  som du ønsket meg en maken veske fra LV;) men jeg
  vet ikke hva den koster? Vet du prisen? Klem Vigdis

 2. Ulrika says:

  Hej! Jag bor också i Norge och det är så enkelt att se tex Solsidan på http://www.tv4.se/play
  Programmen ligger kvar en vecka efter sändning att se gratis. Bra, vad =)
  Ha en fin lördag!

 3. Kungsbacka bjuder också på ett underbart väder, och ikväll blir det garanterat Mello!

  Njut av solen.
  Kram

 4. Cathrine :-) says:

  Vigdis: Den største vesken koster 4300,- så går prisen nedover med str 🙂

  Ha en FIN soldag! 🙂

 5. Fia says:

  Hej Fina. Underbart med lördag och solsken ! =) Själv sparar jag också till en LV men inte samma model… vill så gärna se inrednings bilder hemma hos dig !! =) Du gör det bäst… Kram

 6. molly♥ says:

  grymt snygg väska !

 7. Anonymous says:

  Den vesken ønsker jeg meg også – kjempefin!
  Ha en riktig trivelig helg i solfyllte Oslo – for en fantastisk dag da!!!

 8. Slæsh says:

  Hei:)
  Måtte bare si at jeg fikk den vesken av min mor i fjor sommer,var i Spania på ferie,er ikke ekte seff,men fin for det:)
  Ha en fin helg

 9. Tindra says:

  Fast dom väskorna är väl inte såååå dyra? Det finns ju Odd Molly plagg som kostar mer! 😉

 10. Åh, Neverfull! Den har jag också spanat in och ska köpa mig. Visst är den ursnygg!
  Vi har precis varit ute på stan och njutit i solen. Vädret är ju alldeles underbart. Njut dagen. KRAM Lotta

 11. Den där väskan är verkligen supersnygg, helt klart värd att sparas till.

 12. Hanne, Oslo says:

  Hei,Er så glad i bloggen din:-).Masse fine tips og positivitet!
  Nå det gjelder vesken er mitt råd kjøp den:-)Har selv den største utgaven og er kjempefornøyd. Et godt kjøp som du vil ha gleden av i årevis.
  Ha en fin helg!
  Klem Hanne

 13. agneta says:

  Woooooow vilken skön och sinnlig blogg jag trillade in på!

  Agneta, Österlen

 14. Anonymous says:

  Søte Cathrine svarte på mitt spørsmål tidligere idag om prisen på LV veskene. Bare å starte sparingen skjønner jeg 😉 Jeg har ett spm til? Er det riktig at det ikke er glidelås eller annen lukning på vesken? Til deg/dere som har denne vesken. Er det upraktisk? klem fra Vigdis.

 15. Anonymous says:

  Hei! Jeg har denne vesken og det er ikke glidelås i den.Det eneste er en liten lås midt i for å holde den litt sammen og noen reimer som du kan snurpe litt isammen på sidene. Synes ikke det er veldig upraktisk når den er så åpen.Det er en romslig lomme med glidelås inne i veska som det er greit å putte mob og lommebok i. Er kjempefornøyd med min 🙂

 16. Jag har just den modellen på LV väska i den största st. kan verkligen rekommendera den- man får plats med allt! love it! Hoppas ni har en mysig kväll!KRAMAR

 17. Slæsh says:

  LV vesken:
  Det er ikke glidelås,bare en liten hempe på midten av vesken. Jeg mener det er både praktisk og upraktisk uten glidelås.
  Av og til når en bøyer seg ned til barn har flere av tingene falt ut av vesken, ellers er den praktisk med at en bare "hiver" ting oppi,
  kommer fort til en mobil som ringer ol.
  Eneste er om den kan være kanskje litt lett for ukjente på gaten å komme til?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *