Godmorgon lördag!

Allmänt

168397-1829
Igår hade jag en inbokad dejt med min kära vän Kjersti och det passade perfekt med "girltalk" för mig så den dejten kunde vi inte haft inbokad på en mer perfekt tidspunkt.  Vi var på en super mysig vinbar som heter "Enoteca" och en ny sak är att hjärtat har börjat tycka att det är hur kul som helst att krypa runt och prata med alla gäster..!

En sak har jag kommit fram till: jag ska blogga "som vanligt" idag trots omständigheterna för just nu gäller det för mig att fokusera på de positiva sakerna i livet och en av dom är faktiskt min blogg! 🙂 Det blir ungefär som min egen lilla "butik" där jag möter er "kunder" (=läsare) som lyser upp och inspirerar mig att fortsätta med bloggandet.

Nu undrar ni så klart vad som egentligen hände igår?

Av respekt för andra i min omgivning så kan jag tyvärr inte skriva om det just nu men en dag kanske jag kommer in på det…. Det får tiden visa… Jag är i alla fall inte sjuk och det är ju, trots allt, faktiskt det viktigaste, det att jag och min prinsessa mår bra.! 🙂

Livet är fullt av oväntade händelser och vissa önskar man så klart att man slapp att vara delaktig i men om man oförutsett hamnar mitt uppe i en obekväm och tråkig situation så gäller det att fokusera på allt positivt man kan komma på för vi har bara ett liv och livet ska levas & njutas och vara fullt av GLÄDJE! 🙂

Idag passar det här citatet väldigt bra:

"Du ska ta väl hand om dina drömmar och skydda dem under tider av sorg och tider av svårigheter, fram till det solsken och ljus som alltid kommer."
/Woodrow Wilson

Och till sist måste jag berätta om min glädje på morgon: Jag väcktes runt kl. 8 av att min älskade Johanna stod upp i sin säng med sin nappflaska i handen, tittade på mig och sa "mamma", samtidigt som hon viftade med flaskan som en signal om att det var dags för morgon vällingen. Det är sånna "moments" som är min lycka.!

Jag önskar er en underbart härlig lördag fylld av solsken!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. fiorella says:

  Trevlig blogg du har 🙂

 2. Angel says:

  Hoppas du är back on track snart trots omständigheterna.

 3. Hanna says:

  Önskar dig ALL LYCKA och en trevlig dag trots allt! Du muntrar alltid upp mig med din härliga blogg så jag hopas dessa ord kan muntra upp dig!
  Kram/Hanna

 4. Maria says:

  Jag tycker det är jätte viktigt att man kan fokusera på sådant som gör en glad. För jag tror att det är glädjen i våra liv som hjälper oss att ta oss igenom och klara av när det händer saker i livet som tynger ner oss på olika sätt. Så unna dig en helg av ett positivt och glädjande innehåll, låter i alla fall som om morgonen var den perfekta starten på en sådan helg :)Kram

 5. Serena says:

  Hoppas du får en skön dag trots det som hänt. Vilken härlig inställning du har; att fokusera på det positiva! Du inspirerar! Det är ju rätt lätt att hamna i nåt slags tycka-synd-om-mig-tänk, men det vinner man ju inget på, så jag ska tänka på dig när såna känslor kommer. 🙂

 6. Godmorgon. Hopps ni får en bra dag trots allt. Nu är jag glad för Mattias åkte ut. Jag tror att du har rätt, Andreas tur nästa gång.

 7. Frida says:

  Hoppas tråkigheterna löser sig så du får må bättre snart 😉

 8. AnnaStina says:

  fiorella-
  Tack så mycket! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂 Jag jobbar stenhårt på saken så jag hoppas det jag också. Kram! 🙂
  Hanna-
  Tusen TACK söta du! 🙂 Och ja, du muntrar absolut upp mig. Nu blev jag genast lite gladare här jag sitter. Tack! 🙂 Önskar dig en härlig kväll! Kram 🙂
  Maria-
  Tack så jätte mycket för ditt omtänksamma inlägg med kloka tankar till mig! 🙂 Det sätter jag stor pris på.! och vet du, jag har verkligen försökt att fylla min helg med positiva & glädjande saker och det har gjort dagarna lite lättare 🙂 Jag önskar dig en mysig kväll! Kram 🙂
  Serena-
  Tusen TACK för ditt fina inlägg! 🙂 Ja, det där med att man tycker synd om sig själv leder sällan till någon förändring, tvärtom – det skapar oftast bara bitterhet så precis som du skriver så gäller det att tänka så positivt man bara kan och att fokusera på vad som ger en lycka & glädje. För mig är det lycka att höra att jag inspirerar så nu gav du mig glädje här jag sitter. Tack! Önskar dig en flott kväll! Kram 🙂
  Isabellas pappa-
  Thanx.! 🙂 Ja, det var tyvärr rätt att mitt ögongodis fick lämna den här gången och som sagt – nästa vecka vet vi vem som står på tur 😉 Hoppas din helg varit riktigt bra?! Kram! 🙂
  Frida-
  Tack omtänksamma du! Det hoppas verkligen jag också. Önskar dig en flott kväll! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *