Godmorgon lördag!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Phuket, lördag kl.11.00, moln + regn + pyttelite sol…

Godmorgon sweeties!

Idag väckte Johanna mig kl.07.30 och då vräkte regnet ner ute och det var riktigt blåsigt. (I natt blåste det så mycket att det skallrade i fönstren…). Vädret skiftar fort här nere och jag drömde om en dag på beachen fram till nyss då jag konstaterade att det fortfarande regnar… Så – idag blir det en shopping-fixar-dag också håller jag tummarna för att det blir sol i em så att vi kan njuta ett par tim vid poolen för nu vill jag bli bruuun, jag är ju blek som ett lakan…

Planen var att hänga upp “vi är på stranden” skylten på dörren och hoppa i min nya fina baddräkt från Lexington

Jag sitter ute och bloggar, det är helt ljuvlig att känna den varma vinden och jag tror minsann att det börjar att klarna upp. Men vi ska hålla fast vid planen om att få gjort en del idag, tror jag i alla fall… 😉  Ska bl.a. köpa orkidéer och julbelysning till våra växter här ute på terrassen.

Nu dök prinsessan J upp i “dörren”, hon springer fortfarande runt i sitt sköna mjuka  nattlinne från norska Lilleba (ett julklappstips!).

Bäst vi gör oss klara här nu så att vi kommer oss iväg innan jag ångrar mig och vi slappar vid poolen istället 😉 Önskar dig en riktigt mysig lördag utan alltför mycket julklapps-shopping-stress. Förjulstiden ska njutas! 🙂

 ♥ VaRmA kRaMaR!  ♥ 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Vad mysigt ni verkar ha det! Gillar bilden/texten överst – lade in den på min Facebook, hoppas det är ok! : ) Jag känner mig lite seg efter jobbjulfesten igår, ska göra lite saffrans/kokoskola och sedan lata mig i soffan. Njut av sol och värem – kram på er!

 2. Lena Helmersson says:

  Hallå i värmen!
  Här kommer en IDOL-uppdatering… Så var jag på plats med min dotter i ett fullsatt Globen för IDOL-finalen, igen. Det är verkligen en fantastisk stämning och festligt. Det bjöds på härlig musik i tv:s reklampauser av utröstade Idoler som Linnea, Olle och finska Elin. Studiomannen hjälpte till att höja partystämningen bland publiken. Juryn ser ju snygg ut som vanligt och Leila körde med svart långklänning och high-heels med bling,bling på. Hon var snygg som alltid och de bjöd på sig själva. När finalen väl drog igång tyckte vi att Minnah hade en ledning och gjort bäst ifrån sig under kvällen, bortsett från Jay´s version av “like a prayer”, den är grym. Jag och min dotter H höll på Minnah, så det kändes lite avslaget när det stod klart att Jay vann, men visst han har varit duktig sångmässigt.

  Vi hade en jättehärlig kväll med god underhållning med bra musik och show. Att Idolerna sjöng “All I need is you” var lite väntat, men gjorde det bra och lite fint för mr. Jihde. Han är för övrigt verkligen bra som programledare! Helt klart värt att lägga biljettpengar på!
  Möjligt att det var lite bättre drag bland publiken förra året, men så kan det vara.
  Ha det gott i solen, hoppas verkligen att den tittar fram så ni kan njuta. Det kanske är bra att börja lite försiktigt så ni inte bränner sönder den nordiska vinterhuden…
  Varma kramar från ett grått, vitt, kallt Uppsala.
  // Lena

 3. Johanna says:

  Låter så ljuvligt. Vi har det grått och -18 här i Norge. Längta inte tillbaka för denna kyla är inte speciellt trevlig ;-).

 4. Josefine-
  Självklart kan du låna bilden! 🙂 Hoppas att du har haft en skön dag och att baket blev lyckat !

  Lena-
  Åh vilken härlig Idol-rapport! Miljoner TACK!! 🙂 vad kul att ni fick se all live i Globen! och ja, Jihde är en super duktig programledare. Gillar honom! och juryn är verkligen coola. Ja, det enda plusset med vädret här nere är att vi inte riskerar att bränna oss. Men jag får erkänna att jag längtar efter klarblå himmel och softa dagar på beachen… det här är väldigt ovanligt Thailand väder för mig. Tror aldrig jag upplevt så många molninga i streck någonsin… Önskar dig och din familj en riktigt mysig 3:e advent! 🙂

  Johanna-
  Oh my, är det SÅ kallt?? här hos oss snackar vi ca + 32 grader på dagarna trots att solen lyser med sin frånvaro 😉

  KRAMAR till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *