Godmorgon lördag!

Allmänt

Mitt favorit magasin heter Your Life.

Godmorgon alla sköna bönor!

Solen strålar över Oslo idag och jag ser  fram emot en härlig champagne brunch med vänner! 🙂 Men först är Johanna på balett och jag ska städa. Var nyss ut och köpte tvättmedel och det är alltid speciellt att upptäcka sina nya hoods då man flyttar. Nya butiker, nya ansikten, nya vägar att gå… Jag gillar det! och området är inte helt nytt för mig for jag bodde i närheten innan jag mötte JIG så jag visste att jag trivs här 🙂

Jag blev riktigt imponerad över den s.n.y.g.g.a. stylingen av Charlotte P i Your Life. (dagens ros till stylisten!) och den är paljettvästen har jag  provat för en tid sedan men köpte den inte… ååångrar det nu kan jag säga 😉

Nej, bäst jag kör på här nu så att jag hinner det jag ska innan mina J kommer hem och vi ska iväg… Önskar dig en amazing lördag!!! 🙂 och du, shoppa dig något du tycker om idag. Det förtjänar du! 🙂 och glöm inte att hämta ut en gratis daim bulle om du inte redan har gjort det!

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon lördag!”

 1. Anneli says:

  Hej! Jag tänkte börja prenumerera på denna tidning pga dig. Men nu blir det inget för tidningen ska läggas ner. Här där jag bor är det Fantastiskt soligt väder. Ha in fin dag! Med vänlig hälsning Anneli

 2. Mrs Moet says:

  Halloj.

  Artikeln med Charlotte var så bra. Imponerande tjej! Tyvärr ska detta Magasin läggas ner.
  Ha en fin lördag!

  Kram Åsa

 3. Sahra says:

  Synd att tidningen läggs ned. Jag gillade blandningen. Stylingen av Perelli var underbar. Inte ofta man ser henne så nedtonad i makeupen. Det passar henne. Ha en härlig lördag /Sahra

 4. Idag har jag unnat mig en rosa Mateus-skål med fjärilar, ett litet pepp för att orka igenom jobbiga saker som skall ske… 🙂

  Kram!

 5. Christina says:

  Visst är Charlotte snyggt stylad i tidningen, kan vara hennes syster eftersom hon vanligtvis är stylist till henne.
  Just nu är de i Phuket för familjesemester och jag tror att de bor vid din favoritstrand Kata Noi. Har själv firat jul (7 st)- och nyår (6 st)i Kata de senaste sju åren, även om 2004 slutade tragiskt med tsunamin som kom dagen innan vi skulle åka hem.
  Thailand (Phuket och Kata) har blivit lite som ett andra hemland för mig och min familj.
  Njut lördagskvällen !

  Kram

 6. gizmolina says:

  WHAT??? ska det läggas ned??? 🙁 uff, så trist 🙁 det visste jag inte…. När då? detta måste jag checka upp !

  KRAMAR!

 7. Cat says:

  Läste att november numret blir det sista:-( Så tråkigt, jag hängde med från första numret och kände att jag äntligen hittat “min tidning”… Trevlig kväll, hoppas att Så mycket bättre blir en hit!

 8. Är så enig. ÄLSKADE Yourlife :/ Trist med nedläggningen… KRAMAR

 9. BloggMamman says:

  Min favvotidning- fattar inte att den ska läggas ner, det finns ju ingen som liknar den… SYND!
  Ha en fin kväll!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

 10. Charlotte says:

  Åh vilken snygg paljettopp! Vart kommer den ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *