GODMORGON LÖRDAG!

Allmänt

Gårdagens happiness.

Goooodmorgon fina bloggvänner!

Jag blev väckt av en liten prinsessa strax efter kl. 08 och nu pågår morgonmys här inne och regndropparna studsar mot terrassen där ute.  En riktig novembermorgon med andra ord ! 🙂

Som vanligt så njuuuuter jag min lördagsmorgon innan jag ska iväg på jobb och idag kickar jag igång ett litet mid-season-sale med -30% på utvalda höstvaror (gäller ej nyheter som precis kommit in)  så passa på att krydda klädskåpet med nya godbitar!   Och happy news!!! jag har fått in de underbart fina tavlorna från Flowerbeach igen !  (ska hämta paketet på posten på väg till jobb) och igår kom det dessutom ännu fler FINA smycken från Syster P. !   Tavlorna är föresten perfekta julklappstips !

Jag körde en soft fredagkväll utan mac i knä så här kommer gårdagens pics:

Mitt nya liv utan bil bjuder på en del trikketurer.. igår åkte jag både till jobb och till AKS.

Jag fick besök av dessa snygga bloggläsare i min butik och jag blev sååå glad över att höra att Gabi följt min blogg i många år.  De skulle ha en tjejhelg och var på väg att möta upp fler girls på flygtåget så jag önskar dem, igen, en FAB weekend !

Och bara en liten stund senare så dök den här solstrålen upp som också är bloggläsare och som är på helgbesök i Oslo. Hon bjöd på både vackra ord och de fantastiskt vackra rosorna som är först i detta inlägget. Jag blev så rörd ! och glad!  att någon plötsligt kommer in med blomster “bara så där” är ju helt fantastiskt.  Tusen miljoner t.a.c.k. Maria! You made my day !!!

Innan jag gick hem passade jag på att skylta om .  Till vänster hänger en underbar poncho från Custommade (sista jag har kvar!), i mitten en super duper snygg klänning från Valerie (den är svart med silver detaljer) och till höger en riktigt snygg A-formad genser från Line of Oslo som matchas med ullsjal från Syster P (sjalen finns även i orange + svart, pris 595). Halsbanden kommer från Syster P (de kom in igen igår!). Finaste ljushusen från Bruka Design och ljusslingan från House Doctor.

Då vi kom fram så konstaterade jag att det kanske är dags att kasta bort gresskaret? eller ska den få stå över hela helgen? Hur gör ni ? (Johanna vill absolut ha den kvar !)

Fredagsmyset i Casa Gizmolina bjöd på  fläskfilét middag (passade på att handla då jag var i Sverige). Hur gott som helst! och första middagen jag orkat äta på hela veckan… känns bra att vara på bättringsvägen.

Nu ska jag hoppa i duschen så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. lördag!!! 🙂

Smile & be happy !!!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “GODMORGON LÖRDAG!”

 1. S says:

  Så fina bilder!! Men du, vart kommer de fina små ljuslyktorna i glas ifrån?? ( 4 bilden på hyllan ).. Jag skulle så gärna vilja ha ett par av de lyktorna 🙂 Kramar från S

 2. C says:

  Hej! Vad har du för tavlor från Flowebeach? Har du t ex Live well, laugh often love much? Vill gärna beställa, trevlig lördag!

 3. Susan says:

  Er det et skjerf som henger på stigen? Så flotte farger – merke og pris? ( bilde nr 4)

 4. Malin says:

  Vad roligt när man är så uppskattad att läsare dyker upp med blommor bara så där!

 5. Elisabeth says:

  Jeg lurte på om du selger lysekroner i din butikk. Den ser fin ut den jeg ser på bilde i din butikk. Hvor er den fra?

 6. Anita says:

  Krya på dig! Fina kort här ovanför.

 7. mia says:

  den är såå snygg..

  funderar på att köpa klänningen, men vet inte vilken storlek som passar..

  http://www.isacouture.com/Valerie/Dress-Croatia-Skinny

  mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *