Godmorgon lördag !

Allmänt


Om jag var på hyttetur på fjellet i helgen så skulle det nog se ut ungefär så här 😉

Godmorgon mina kära bloggisar !

Tänk att det redan är en ny härlig lördag , ganska otroligt ! och nu är det inte många lördagar kvar innan December gör sin entré så idag är en bra dag att starta med inköpen till julkalendern för nu säger det bara vips ! också är det 1:a december 🙂

Johanna kom in till mig kl. 07 på morgon och sedan då har vi legat och myst i stora sängen och läst bok och tittat på barnTV. En perfekt start på dagen ! 🙂 Nu leker hjärtat och jag ska hoppa i duschen. Oj, nu ringde JIG, det regnar på Kata beach idag och det regnar här i Oslo också idag. Johanna går runt och pratar med JIG i telefon och hon pratar och pratar och pratar och pratar, det är helt underbart att höra 🙂  (måste spela in hennes prat en dag).


Johanna just nu. Hon går runt med en extra blöja & klänning utanpå pyjamasen också har hon mina UGGs på fötterna och jag får INTE klä av henne  😉

Idag ska vi få besök av våra kära vänner Kjersti & Sunniva och sen ska vi möta upp härliga Mia och gå en tur med henne så detta kommer att bli en riktigt härlig lördag !

Nu ska jag hoppa i duschen här så jag & Johanna önskar dig en underbar dag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Godmorgon lördag !”

 1. Mikaela says:

  GodMorgon! Ligger hemma sjuk men dina inlägg gör denna lördagen mycket bättre och jag känner mig redan piggare. Har en förfrågan om inlägg. Kanske kan du göra ett inlägg med tips om kläder inför julafton? Det börjar ju närma sig nu men ack så svårt det kan vara. Kramar Mikaela.

 2. Haha..snygg dagens outfit lillan har;)

 3. Isabelle says:

  Söt liten tjejj du har! ^^

 4. Lovisa says:

  Så kul att du planerar med kalender och paket att öppna VARJE dag 🙂 själv har jag 5 barn så det är nog en lyx förunnat ensam barn eller för föräldrar med mycket tid och pengar 😉

  men vi köper julkalendern som går på TV och dessutom får de varsin chokladkalender —

 5. HannahSthlm says:

  Johanna är ju bara för söt:) Önskar er en fin Lördag!

 6. Lillian says:

  Aaaahh! Vilka läckra skor det är på bilden! Själv är jag piggare idag och ska ge mig ut och plåta mina halsband i ett perfekt fotoväder! Titta gärna in på min blogg och se hur det blev. Missa inte erbjudandet som kommer i helgen….

 7. Jannie says:

  Ni har väll inte missat tävlingen om ett egendesignat armband?

 8. Anja says:

  Fjellet? Är du norsk?

 9. Maja says:

  Jag tycker att du verkar vara en riktigt bra mamma.

 10. dreamdoll says:

  Aa verkligen tiden går så jäkla snabbt !

 11. sara says:

  du hittar alltid så mysiga bilder!!

 12. Kari says:

  Det er godt at man er forskjellige :o) På hytta hos oss er det mere raggsokker og gummistøvler på denne tiden av året.Egentlig ville jeg bare takke for nydelig mail heromdagen. It made my day. Måtte starte ny blogg, så nå er det mulig å kommentere der, men foreløpig er den "in progress". Ønsker deg en fortsatt deilig helg.

  -klem-

 13. annika says:

  Vilken gullunge du har , hoppas ni får en fin lördag trots regnet.Inte för att det är till nån tröst men vädret är skit här också!!

  kram på er båda!!

 14. Farmor Lena says:

  Många barn eller barnbarn, här ett tips ang. kalender. Köp ett pussel efter barnets ålder, lägg pusslet och ta ett antal bitar från det lagda pusslet och lägg i paket, så kan barnen för varje dag lägga en bit av pusslet (viktigt att bitarna kan sättas ihop dag för dag) Har två barnbarn 2 o 4 år i år, hjääälp, det blir 48 paket!!

 15. Caroline says:

  Hoppas ni får en bra dag! 🙂

 16. Marika says:

  Hej! Jag tänkte tipsa om att det finns liknande vingar som du använder till din julkalender på : http://shop.textalk.se/se/article.php?id=2906&art=1146842 =)

 17. Marika says:

  Hej! Tänkte tipsa om att det finns liknande vingar som du använt till den söta julkalendern på : http://shop.textalk.se/se/article.php?id=2906&art=1146842 =)

 18. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för era kommentarer! 🙂

  Mikaela-

  Tack snälla du! 🙂 Hoppas att du blivit frisk nu? Självklart kan jag göra ett inlägg med tips om julaftons outfits. Bra förslag ! 🙂 Krya på dig. Kram ! 🙂

  Lovisa-

  Ett tips: gör en kalender också får dina barn öppna ett paket var 5:e dag ! 🙂 Och presenterna behöver INTE vara dyra. Det finns mängder av små söta billiga saker till de små. Kram ! 🙂

  Anja-

  Är svensk men bor i Oslo sedan 8 år.

  Maja-

  Tack snälla du . Det var fint skrivet. Kram! 🙂

  Kari-

  Ha, ha ja, det passar bättre med raggsokker på fjellet 🙂 Bra att mitt mejl kom fram. Önskar dig en underbar vecka ! Kram 🙂

  Farmor Lena-

  Tack för ett underbart bra tips ! 🙂 Du är fiffig du! Kram 🙂

  Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *