Godmorgon lördag !


Idag ska jag fixa till lite på Johannas rum så detta är en "före" bild så får ni se "efter" senare. Fast om Johanna fortsätter att vara dålig så får jag se vad jag får gjort.. kan ju hända det blir en sjukdag..

Den här dagen startade inte så bra som den brukar. Johanna stod vid min säng strax efter kl 05 och kräktes  / kastade upp 🙁    Vi gick och myste i soffan och tittade på barnTV också somnade vi om och vaknade strax efter kl. 09 och det första hon gjorde då var och kräkas / kasta upp igen…. 

Nu har vi myst ännu mer och hon har druckit vatten och alldelens nyss somnade hon sött i soffan igen så nu hoppas jag att hon får sova en liten stund och jag ska passa på att ta en dusch . Stackars mitt lilla hjärta , hon har aldrig haft magsjuka i hela sitt liv…..  Håller tummarna för att det går över fort. !

Önskar dig en underbar lördag ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon lördag !”

 1. Y says:

  usch! Magsjuka är verkligen inte kul! Hoppas hon blir bra snabbt 🙂 kram

 2. Jennifer says:

  Har nyligen hittat till din fina blogg å sen dess har jag läst den varje dag.

  Så nu vill jag önska er en mysig helg å att söta Johanna kryar på sig snabbt.

  massa kramar

 3. Uscha! Stackaren 🙁 Hoppas det inte är det. Jag har varit magsjuk i 3 dar nu…. Kram!

 4. Evelina says:

  Uscha!! Stackars liten..Hoppas hon kryar på sig!Kramar från oss!

 5. Madeleine says:

  Stackars liten, hoppas att hon piggnar till snabbt!

  kram till er

 6. Men gud stackars tös!!!Krya på henne!!!

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN TACK för era fina & värmande kommentarer ! 🙂 Johanna hälsar och tackar så mycket också 🙂 Hon är tyvärr inte alls i form idag och just nu sover hon. Sömn är BRA medicin!

  Jennifer-

  Välkommen till Gizmolinas ! Jag blir så GLAD när jag läser att du är en trogen läsare. Tack för det ! 🙂 Jag önskar dig en underbar helg. Kram! 🙂

  Happy lördag allihopa och KRAM ! 🙂

 8. Chacha says:

  Vart har du köpt dom där bokstäverna :)? jätte fina

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Chacha-

  Jag har köpt de fina bokstäverna hos en engelsk nettbutik som heter http://www.poshgraffiti.com Kram! 🙂

 10. Viktoria says:

  åh du har en jätte trevlig blogg vill jag bara säga (: och ungen är ju hur söt som helst (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *