Godmorgon lovely weekend!

Allmänt


Johanna myser med sin mormor på sitt rum och spelar på ett nytt instrument.

Det känns underbart att vakna till HELG !!   🙂 och därför tänkte jag inte gå in på hur natten varit med en hostande Johanna (igen… ;-(  ) och många vakna timmar på golvet för mig…  för i det stora hela så spelar det ju ingen roll ! 🙂

Nu sitter Johanna och hennes mormor och spelar på det nya instrument som Johanna fått i present av sin mormor och jag ska ta och fixa till håret och mysa med Nyhetsmorgon på TV4. Mina favoriter , Bo Kaspers Orkester , är med idag och jag älskar deras sköna musik .


Ett nytt instrument har flyttat in:  en xylofon!

Idag ska vi gå girls ha en riktig citydag och bara gå runt och mysa i butiker och det ser jag verkligen fram emot ! 🙂 Min mamma tycker att det är så kul att se något annat än Storgatan i Luleå där butiksurvalet inte är lika spännande som här.

Här kommer dagens som är en favorit i repris:

"For every minute you are angry you lose 60 seconds of happiness"

Jag önskar dig en lovely weekend!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Godmorgon lovely weekend!”

 1. helena says:

  ohh vilket fint rum..mys i butik hade vi igår tonåringarna och jag..ha en underbar lördag..

 2. Anna says:

  Låter som en trevlig helg. Vi ska ut i skogen och plocka svamp och njuta av tystnaden.

 3. Ett så underbart rum.Men är det så praktiskt att kombinera vitt o små kladdiga barnfingrar

 4. em says:

  oj, blev verkligen paff när jag såg vilket fint rum hon har =)

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er tjejer.

  Hoppas att ni får en underbar Lördag.Här skiner solen på en blå härlig himel.Skall snart ta på mig och gå ut och höst fixa i trädgården.

  Kram på er alla tre.

  Madelene

 6. Anna-Lena says:

  Vi ska oxå promma till byn… 😉 Min sessa fick ärva Oscars limegröna tapeter men det blir nog ett spann med målarfärg därinne eftersom tänker jag 🙂 roooooosa… är så fint din sessas rum!

 7. sanna says:

  Gud, vilket fint rum!

 8. Härligt! Ha en bra dag nu 🙂

  Kram!

 9. Starmamas says:

  Ha en underbar helg tillsammans med mamsen! Hoppas hon också hittar finfina saker, KRAM.

 10. fia says:

  jag undrar vart du har fått tag i tapeten??? vilket underbart tjejrum din dotter har , önskar en trevlig helg .

 11. madelene says:

  Guuud vilket underbart rum!!!

 12. Sanna says:

  Vilket underbart rum johanna har, sådant hade jag kunnat tänka mig att ha själv, var har du hittat alla grejer? Kram S

 13. emelie says:

  prinsessan din hör verkligen hemma i det där rummet (:

 14. JESSICA says:

  vilket snyggt rum hon har.

 15. lovisa says:

  gud vilket gulligt rum! längtar efter mina egna barn nu ju. haha!

 16. C says:

  Visst är hennes rum fint, men det är alltför perfekt. Jag blir skeptisk.

 17. Stina says:

  Jag håller verkligen med din mor, blir så less på storgatan oh springa mellan shopping och Åhlens :S Tur att man kan göra lite utflykter i bland och se lite annat. Var in i pressbutiken idag(där din bror arbetar) och skulle köpa senaste Family Living, men fanns inte =( där är det jämt så mycket folk så ides inte fråga om de fått in den=)Så det får bli på måndag igen. Fullkommligen älskar den butiken, shoppar många tidningar där! =) Kramar!

 18. sofia says:

  gud vilket fint rum!

 19. moa says:

  gud vad fint rum hon hade 🙂

 20. lillblondin says:

  Vilket otroligt gulligt rum hon hade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *