Godmorgon tisdag!

 

Söndag runt kl.19.30. Jag hade köpt en riktigt fin klänning som jag skulle ha på mig på pappas 75-års middag men då jag tar på mig den så sitter larmet kvar på (!) så – TUR jag hade med mig en i reserv i resväskan 😉

Godmorgon alla fina bloggisar!

Jag tänker så mycket på er då jag inte kan blogga… hoppas att du har haft en toppen weekend? Vi hade en riktigt härlig dag ute på stan igår och sen åkte vi hem till min kära moster och åt middag och här har vi sovit i natt 🙂  Min bror reste precis hem till Luleå och jag och Johanna ska njuta Stockholm några timmar till innanvi lyfter mot Oslo.

Min klänning är en gammal favvis från Odd Molly.

Jag har glömt min strömkabel på hotellet så jag bloggar lite snabbt nu innan batteriet tar slut så uppdaterar jag med massor av pics så fort vi kommit hem.  Bäst jag tar en dusch nu så att vi hinner med det vi ska idag så jag önskar dig en STRÅLANDE tisdag !!  Och du, idag är en bra dag att att ta tag i dina drömmar så…: Go Girls!!! 🙂

KrAmAR!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon tisdag!”

 1. Sofia says:

  Helt ljuvlig klänning:)

 2. Vilken otur med din nya klänning! Men din Odd Molly är superfin den också =).
  Kram, Linda

 3. Fin klänning och synd på den andra som larmet satt kvar på. Hoppas du hade ett bra middag!

 4. Jeanette says:

  Hoppas ni får en mysig sista dag här i Sthlm. Kanske springer på Er i dag igen.. jag kanske hälsar den här ggn. 😉
  Jättefin klänning btw! 🙂
  kram

 5. TACK för trevliga kommentarer! 🙂 och ja, himla otur med larmet… så bra jag hade med mig min Odd Molly favvis…

  Jeanette-
  Synd vi inte möttes !

  KRAMAR ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *