GODMORGON MÅNDAG!

Allmänt

Tusen T.A.C.K. för alla fina kommentarer och för att du röstar på mig till Årets Bloggmama! You´re the best !

Godmorgon snyggingar !

Ny vecka, ny månad, nya möjligheter ! 🙂

Jag har en ovanligt skön morgon för jag slipper lämna på skolan så sitter i nattlinnet med Nyhetsmorgon på i bakgrunden (svenska TV4) och ska strax hoppa i duschen innan jag tar tag i dagens alla to-dos.   Gucci sitter och äter och jag kan verkligen avundas hans softa liv….han sover, äter, myser, leker…. Snacka om att ha det bra !   Hoppas att du också har det bra min fina bloggvänn och att du får en helt fantastisk start på septembers 1:a vecka.  🙂

Vackra Ida Sjöstedt s/s -13.  Like a fairytale…. !

Och du, kom i håg att det aldrig är för sent att ta tag i den där drömmen du går och bär på…. just do it  !

KrAm!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GODMORGON MÅNDAG!”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Ohhhh en vit Ida Sjösteds tjull klänning…jag skulle kunna dö sååå snygga 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

 2. susan says:

  Har selvfølgelig stemt på deg:-) Men er det slik at man bare kan stemme en gang? Får nemlig ikke stemt hver dag

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Och ja, det ser ut som att man bara kan rösta 1 gång / person för att undvika röstfusk. Önskar dig en underbar dag ! Kram !

 3. erika says:

  hon gör så underbara klänningar!

 4. Heja says:

  Underbara klänningar! Hur går det med webbshoppen???? 🙂

 5. Emma Wallin says:

  Åh Gud så roligt att du avundas din katts liv. Kände exakt samma idag när jag gav mina barns kanin lite maskrosor. Hopp hopp äta äta sova sova och så börjar det om igen. Tusen tack för en underbar blogg. Du gör mig GLAD! Kram Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *