GODMORGON MÅNDAG!

Allmänt

57463926f88cacbfbdae259ba4020791.jpg

Dagens reminder: fira varje litet steg du tar i rätt riktning…!

Goooodmorgon sweeties! 

Vi är tydligen inte klara med vår jetlag för det var o.m.ö.j.l.i.g.t. att vakna tidigt idag så det blev som igår.. vi stod inte upp förren kl.10. Men strunt samma. Det är ju semester och vi har flera veckor kvar så no stress…  Och när jag väl vaknade så piggnade jag till direkt för ute strålade sooooolen så jag flög in i duschen och sen trippade vi ner till poolen och här ligger jag nu i en skön solstol och relaxar.  Eller, just nu sitter jag i och för sig i på en plaststol i restaurangen och väntar på min lunch men det lät härligare med solstolen, ha, ha ! 🙂

Har precis beställt in chicken cashewnuts och ett glas vitt och så fort jag ätit klart så är det solstolen som gäller igen för nu har vi varit här i ja vad är det? är det här 4:e dagen? Ja, hjälp! det är det.  Tiden flyyyyyger!!! så nu vill jag gärna få lite färg på kroppen alltså. Känner mig blek som ett lakan.

10532925_10152498138200796_4174038304083959697_n

Snapshot i sängen på morgon….Ni har efterfrågat julklappstips så här kommer några… Mina mysiga mys/pyjamasbyxor och fluffiga tofflar från Kapp Ahl är perfekta till veninnan / dottern / kusinen… (har även en lovely rosa tee med fina knappar som matchar byxorna, ett tips den också!).   Och tofflorna väger ingenting och är lätta att packa så de passar de som reser mycket. Och! det finns en helt u.n.d.e.r.b.a.r morgonrock /morgenkåpe i samma stoff som tofflerna! Jag har den och älskar den!!! men den fick bli igen hemma (tyvärr för varm för Thailand). Jag hittar den inte på deras nettsida men gå till butiken och se! den kostar bara 199 nok. Ett super duper tips den också!   Den söta toalettmappen är också ett tips! hittade den hos Bolina. (om den är  slutsåld där så har jag även sett den hos Ting).

Ops, nu är min mat klar här så jag önskar dig en underbar start på veckan och hoppas att du inte stressar allt för mycket inför julen. Kom i håg att njuta också och att fånga de lyckliga stunderna!

Soooooliga kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GODMORGON MÅNDAG!”

 1. Ida Marie says:

  Gud så deilig med varme og sol på kroppen 🙂 hvor lenge blir dere i Thailand? Skulle selv trengt en ferie men den får nytes hjemme i nytt hus i jula i steden !

  Kos dere videre! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, det är verkligen underbart skönt att få tanka D-vitamin! 🙂 Vi blir här till början av januari.

   Njut förjulstiden i nytt hus! Stor klem!

 2. När jag tittar ut genom fönstret så spöregnar det- blir ju liiiite avundsjuk på er 🙂
  Hur funkar det för J att vara ledig från skolan så länge? Eller hur länge ska ni stanna? Här i Sverige (eller iaf i min sons skola) är det väldigt svårt att få ledigt även om det bara är 14dagar….så himla trist att man inte tog tillvara på möjligheterna att resa innan skolan började! Skulle vilja åka iväg över en sommar i några månader men min man har som allra mest på jobbet då (egenföretagare) så det funkar inte heller…. Jaja, det går att mysa här hemma med 🙂 Kramar till er!

  • gizmolina says:

   Åh nej så trist med regn… Hoppas att det snart vänder! 🙂 Vi är tyvärr inte borta så länge den här gången (ca 3 v.) p.g.a. skolan för det är , precis som du nämner, inte så lätt att få ledigt. Så – saknar verkligen tiden då J gick på dagis och vi kunde vara här i flera månader…!

   Önskar dig en riktigt härlig förjulstid! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *