Godmorgon måndag!

Allmänt

168397-705
Här är mitt hjärta igår. (Ska gå till fotobutiken idag och lära mig fixa rödaögon. :-))

Mitt hjärta väckte mig vid 7 och var hungrig. Efter maten låg vi och myste till vi somnade om och sov sen till strax efter 9. Jätte skönt! 🙂 Så nu är vi 2 nyvakna tjejer som sitter här vid pc´n, eller rättare sagt- jag sitter, hjärtat ligger på golvet och leker 🙂

Idag ska vi softa och mysa också ska vi iväg så att jag får fixat mina naglar. Det ser ut att vara ett ganska OK väder, ser faktiskt lite blå himmel så om det håller i sig så blir det nog en tur till parken tror jag 🙂

Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon måndag!”

  1. riibecca says:

    Låter mysigt, ha en underbar dag ni med 🙂
    Här i stockholm skiner solen & vi har klarblåhimmel så ska bege mig ut snartsnart! Tyckte det var kul med namen det du sa Carolina, Katarina o Gizmolina bra försök ialla fall, I say!
    Kram på er sessor!

  2. grombaben says:

    Nå er det jo deilig sol i Oslo. Typisk at den kommer når jeg er tilbake på jobb. Jaja, får nyte den etter jobb da, også får dere passe på å nyte nå på formiddagen! Ha en herlig mandag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *