Godmorgon måndag 26 november!

Allmänt

168397-1968
Så här älskar Johanna att stå inne på sitt rum! Hon plockar ut det mesta ur lådan och kastar allt på golvet + skapar ett totalt "kaos" 😉 Ser ni vad hon håller i? Biljetterna från vår förra Thailand resa (ska in i album…), jag tror hon längtar till vi reser! 😉

Prick kl. 8 stod min lilla prinsessa och sa "mamma" i sin säng och då startade vår dag 🙂 Men som tur var så fick vi första timmen i sängen, hon drack lite välling och vi låg och myste för jag var såå tröttis efter en sen läggning igår. Jag piggnade, som jag skrev, till runt 24 och på den vägen blev det… 😉

Idag känns det som att nedräkningen till vår resa börjar på allvar så jag har en hel del som ska göras på "min lista". Också är det ju advent till helgen = jag ska mysa hela veckan med att pynta och fixa här hemma och jag ÄLSKAR det! 🙂

Jag ser att ni är många som har kommenterat det med lila ljus i adventljusstaken 🙂 Det är – precis som flera av er skriver – från kristendommen det där med lila ljus kommer och när jag hade min butik, Gizmo & Co, så sålde vi MÄNGDER av lila ljus i adventsstiderna så jag skyltade både med lila & med vita men mest med vita så klart eftersom jag körde en väldigt svensk stil där.

I år är ju faktiskt lila julens STORA färg och jag har aldrig sett så mycket lila julpynt förr! Men trots den "rosa girl" jag är så kör jag med rött/vitt/grönt till jul i hela lägenheten utom i Johannas rum för där blir det självklart rosa 😉

Nu ska jag ta tag i dagen här = hoppa i duschen så det är hög tid för dagen citat nu:

"Öva dig på att inte irritera dig på någon eller något idag."
/ur boken "En härlig bok".

Carpe Diem! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon måndag 26 november!”

 1. malin says:

  Jag måste bara fråga, är det något speciellt ni gör i Thailand eftersom att ni åker dit så ofta? Min familj har hus i Thailand fast jag har bara tid att åka dit en gång om året om jag har tur=) Ha en bra Måndag!
  Massor av kramar till dig och din prinsessa!

 2. AnnaStina says:

  Hej Malin!
  Tyvärr reser vi inte alls dit ofta men det hade jag gärna gjort! 🙂 Jag har bara varit där 1 gång i året senaste åren. Nu ska vi resa dit igen den 13: december och stanna flera månader (vi har köpt lägenhet där) och vi längtar! 🙂 Thailand är ett fantastiskt land! Önskar dig en underbar dag. Kram! 🙂

 3. grombaben says:

  Haha, det sitatet der kunne ikke kommet bedre. Jeg ble akkurat superirritert på jobben her, da jeg spurte noen kollegaer om noe og fikk svaret “Nja, det er vanskelig…”. Kjente at jeg tente på alle plugger!! Orker ikke tiltaksløse mennesker, og det klarer jeg ikke å ikke irritere meg over… Men skal forsøke, lover… Ha en fin mandag! 🙂

 4. Sofi says:

  Ursäkta min nyfikenhet, men det nämns sällan om en pappa till Johanna. Bor du själv med din dotter? Hoppas ni får en fin vistelse i Thailand, liiiite avis 😉 Kram

 5. malin says:

  Hej igen!
  Tack för ditt snabba svar!
  Jag önskar en underbar vistelse i Thailand “mitt paradis” som jag brukar säga. Hade jag kunnat så hade jag flyttat dit!
  kram=)

 6. Erica says:

  Haha det citatet passade bra idag för mig..! Har fått en LAPP av en granne med klagomål. Snacka om att dom förstörde våran dag! Men så kom jag att tänka på att de INTE ska få förstöra vår dag!! Det är dom inte värda! Kram

 7. AnnaStina says:

  Grombaben-
  Vad glad jag blir över att dagens citat passade “mitt i prick”! 😉 Jag vet allt om hur irriterad man kan bli på sånna som inte går genom livet och ser möjligheter istället för hinder.! Man förstår dom helt enkelt I N T E 😉 Önskar dig en lovely day och som sagt – tänk inte på dem för de förtjänar inte din energi. Kram! 🙂
  Sofi-
  Haha, nejdå jag bor inte själv 🙂 Jag bor sammen med Johannas dotter, hans namn syns ganska ofta här på bloggen, det är han som är “JIG” 😉 Men – bloggen är min och Johannas och han har valt att inte vara en del av den 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram 🙂
  Malin-
  Tack snälla! 🙂 Ja, Thailand ÄR ett paradis! Jag har älskat landet från första gången jag var dit för 14 år sedan! 🙂 Kram! 🙂

 8. Emilia says:

  Ha en toppendag!

 9. Det låter som att er morgon har varit bra. Hoppas hela dagen blir så;)

 10. Lisa says:

  vad söt hon är 🙂

 11. Louise says:

  Va mysig hon ser ut. Jag ska åka iväg som aupair om 2 månader till Usa, och jag är precis i stadiet då jag ska välja familj, Hoppas verkligen jag får en sånhär tjeja att ta hand om.Skulle varit underbart att se henne växa upp ett år och lära henne en massa saker.
  En riktigt prinsessa!
  Ha de, Kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *