Godmorgon måndag!

Allmänt

168397-2057
Min darling öppnade nyss dagens påse i adventskalendern och den innehöll en söt liten Hello Kitty box med ett armband, hårspännen & hårsnoddar från H&M. Jag försökte sätta spännena / snoddarna i hennes hår men hon tar tyvärr bort dem a.s.a.p. 😉

Johanna drömde nog en del i natt så runt 5 flyttade jag över henne till stora sängen och nästa gång jag vaknade så är kl. 9.15 och hon sitter vid min sida och ser jätte lycklig ut för då hade hon precis hittat min mobiltelefon under min kudde 🙂

Så detta innebär att vi är ganska nyuppstigna och det passade mig perfekt idag för jag blev så klart uppe en stund igår 😉   Min darling är "mammig" på morgon och vill helst att jag bara ska bära runt på henne så jag får blogga mer senare för nu förtjänar hon min uppmärksamhet 🙂

Jag önskar dig en perfekt start på veckan och ger dig här dagens citat som jag verkligen gillar:

"Ett sätt att finna glädje i vardagen är att göra lite mer av det vi tycker om."
/ur "En härlig bok".

Kram på er! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon måndag!”

 1. josefine says:

  Det citatet passade min PERFEKT idag =) Du, jag måste shoppa den boken! Nu ska jag ta en dusch o sluta tänka på bekymmer. Men tänka på dem måste man, till viss del 😉 Vore SÅ mys att ses idag!
  KRAM

 2. Sessan says:

  Kära vän!!
  Idag har jag en så ofattligt tung dag som jag nästan inte orkar ta mig igenom.
  Men så gick jag i brevlådan & där låg ett stort brev med vacker handskrift på & tänk jag kände igen vem det var ifrån direkt bara av å se hur mitt namn & adress var skrivet ;0)
  Jag hade helt glömt bort att jag väntat paket så det var bara sån glädje att springa upp i soffan & sätta mig ned för att njuta upp packningen!!
  Å tänk hur du träffade mig vad gäller gave!!!
  Jag älskar pennor, vackra suddisar, pennskrin & you name i….
  Så den söta pennan med det rosa hjärtat var perfekt en dag som denna *Massa massa hjärtan*
  Paketet skall självklart bli ett eget inlägg i bloggen idag!!

  Jag blev så glad för ditt tips om adventskalender till paket, för vi har ju självklart de ängla vingarna hemma men tiden har inte strekkt till i förberedelserna så här hemma agerar vårt vinstativ *hi hi* kalender i år. Men nästa år skall vi ha en sån fin som Johanna har.

  Vet alltom spännen som skall plockas ut!!
  Min sessa har ju som känt haft massa hår ända sedan hon var baby & de ända snoddarna som fått sitta i håret fram till nu är pytte små gummi snoddar som sitter gott men ändå inte luggar.
  Tyvärr så har jag inte hittat dom här i Norge utan brukar köpa en pose i asorterade färger på typ Konsum när jag är hemma i stockholm.
  Jag åker ned till Lucia & om du inte har provat de snoddarna så kan jag köpa med till dig, om du vill !?

  Tack för underbara citat jag läser dom varje dag & skulle önska jag hade dom samlade, är det en bok du har eller????

  Ser du snart reser till varmare kanter!!
  Å jag som hade tänk att få träffa dig & Johanna 🙁
  Säg till om du har lust & tid med en fika före du åker, det hade vart så mysigt!!

  Massa kramar skatten

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack söta du! 🙂
  Josefine-
  Jag tycker att du kan önska dig boken av mig i julklapp istället för att shoppa den 😉 Så det så! 🙂 Och TACK för en fabulous eftermiddag!! Vi kommer sakna er..! Puss! 🙂
  Sessan-
  Tack söta snälla du för ditt underbara inlägg hos mig! 🙂 Jag blev riktigt glad då jag läste det! 🙂 Och ännu gladare blir jag då jag läser att jag kunde lysa upp din tunga dag med min suprice i posten 🙂 Uff, jag har förstått att du går igenom en tuff period i ditt liv nu och jag önskar dig och din familj allt gott..! Och att du mitt uppe i allt kan tänka på att föreslå att shoppa snoddar till Johanna är beundransvärt och säger bara vilken flott människa du är! 🙂 TACK snälla du för erbjudandet men vi ska till Stockholm på torsdag (6/12) så jag kan gå på Konsum och se efter dem då för sen reser vi nämligen till Thailand 13:e 🙂 De citat som jag skriver kommer från olika böcker men främst från en som heter “Heja Tjejer” (från Pedagogförlaget) + “En Härlig bok” (av Mia Törnblom). Å vad mysigt att du förelår att träffas! 🙂 Det hade varit jätte kul! 🙂 Men – vi reser den 13:e december och ska hinna till Stockholm först, 6-8/12, så jag är rädd för att vi får ha det tillgode till vi kommer hem igen! 🙂 Och då vill jag & Johanna väldigt gärna träffa dig och din prinsessa! Vi vet inte helt hur länge vi blir borta? Allt från 3-6 månader. Men du får ju uppdateringar här på bloggen 😉 Sköt om dig så jätte mycket och tack igen för ditt trevliga inlägg. Många kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *