Godmorgon måndag!


Igår satte jag upp Johannas nya sänghimmel som jag dekorerade med lite blommor och plötsligt fick jag en déjà vu feeling då jag stod där och balanserade på stegen för då kom jag på att jag sålt exakt samma sänghimmel i min butik 🙂

En av de bästa sakerna med livet är att det alltid kommer nya dagar med nya möjligheter och att det helt garanterat alltid kommer solsken efter regn ! 🙂 Och idag välkomnar jag den nya dagen och veckan med GLÄDJE! och jag känner på mig att detta blir en fantastisk vecka på alla möjliga sätt.

Natten till idag var däremot inte så fantastisk..  för jag hade precis somnat ( runt kl. 02 ) när jag vaknar av att Johanna står och gråter i köket och ropar "mamma".  Hon somnade om nästan direkt och jag gick tillbaka till sängen. Men det dröjde nog inte mer än  ca 1 time så hände exakt samma sak igen och den gången så tog jag med mig min kudde och insåg att det är nog lika bra jag sover i fotöljen brevid henne så sagt och gjort. Där satt jag och sov  (mindre bekvämt … ) fram till att JIG väckte mig före han drog på jobb och då gick jag tillbaka till sovrummet igen och sov vidare, i typ 20 min för sen stod en PIGG och GLAD Johanna vid sidan om min säng 🙂

What a night ! 😉

Här kommer dagens:

"Vi är bra på mycket men inte allt. Det är helt okej."
/Ur "En härlig bok"

Jag önskar dig en underbar dag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Godmorgon måndag!”

 1. Alexandra says:

  Vilket underbart rum Johanna har…jag hade gärna flyttat in direkt!Vilken tur hon har som har dig som mamma!!

 2. Ann says:

  Hej!

  Hittade din blogg nyss (googlade på Chalong)och jag hajade till när jag såg bilderna på er!

  Vi träffade er i slutet av mars (24/3) på Nai harn.

  Du o din familj satt på samma strandrestaurang (den längst ned eller längst upp beroende på var man kommer ifrån;) Iallafall den 1:a från "lagunen" sett.

  Din dotter kom fram till oss och lekte med mina killar och en annan flicka i sällskapet. Din dotter lekte även med en katt och gick iväg hela tiden. Du hämtade henne när hon gick nära en grilltunna.

  Antagligen kommer du inte ihåg denna händelse o inte jag heller om jag inte sett bilder på er.

  Själva har vi tagit ett års ledighet o bor på Land & House inte långt fr. er resort.

  kul att läsa om dig o dina dagar. kommer att titta in fler gånger!

  kram o ha en fin dag o med er!!

 3. EB says:

  For et fantastisk rom til en prinsesse! Hvor har du kjøpt de bokstavene til navnet hennes? Har sett noe lignende på div nettbutikker, men ikke så fine.. Skulle gjerne hatt dem!

  Ha en flott dag!

 4. Josefine says:

  Men darling, vilka nætter vi båda haft. Vila då Johanna vilar!! SÅ fint rum hon fått, hoppas hon snart sover hela nætter.

  KRAMAR!

 5. Johanna & prinsessan Ella says:

  Hej! Jag ville bara skriva att jag tycker att din blogg är helt underbar. Jag hittade den för ungefär ett halvår sedan och tittar nu mer in varje dag, du skriver så positivt och inspirerande. Har en liten prinsessa som snart ät tre månader och det börjar bli dags att inreda hennes rum och bilderna på din tjejs rum är verkligen inspirerande. Fortsätt i samma anda det förgyller verkligen min vardág.

 6. Anna-Lena says:

  Blir såååå glad var gång jag kommer in här och kikar! Underbart rum hon har lilltjejen! 😀 Nora ska få nytt rum nu… eller ja, vi ska slänga ut Oscar 😉 Får lite inspiration nu! 😀 Ha en superskön dag och som sagt försök vila då Johanna vilar! 😉 Kram

 7. eisa says:

  å va fint rum

 8. Emma says:

  vilket fint rum Johanna har.

 9. Hej!

  Åh! Rummet är verkligen ljuvligt! Ett riktigt prinsessrum 🙂

  Ha en bra dag.

  kram!

 10. Hejsan, hoppsan..

  Först vill jag bara säga att SKIT i någons dumma och elaka kommentarer, du är BÄST.

  Och så vill jag säga att Johannas rum är så likt Nattis vilket jag tycker är så kul för då är det inte så svårt att låna ideér..

  Nä, stå på dig Anna-Stina och massor av kramar till dig och Johanna… 😉

 11. Anette says:

  Så fint hennes rum har blivit! Tänkte på det att hon vaknar och gråter, ett av mina barn var tyst öronbarn vilket innebar att han sov dåligt/oroligt på nätterna när han hade öroninflammation. Så i och med att hon är förkyld så kanske….kram på er ha en fab dag Anette

 12. Anonymous says:

  Vill bara tala om hur mkt din blogg betyder för mig.För lite mer än ett halvår sedan gick en av mina äldsta vänner bort.Blev helt förlamad av sorg.Hittade din blogg och upptäckte din positiva inställning.Det har hjälp mig otroligt, att hitta tillbaka till vardagen och dess glädje!!

 13. Malin says:

  Glömde skriva mitt namn,Malin

 14. Elin says:

  Du är grym! 😀

 15. Karin says:

  gud va sött:)

 16. Så fint, verkligen en prinsess- säng.

  Hoppas ni får en underbar måndag.

  Kram,,

 17. Marie says:

  Vilket fint rum hon har prinsessan! Hoppas ni får en fin vecka!!

  kram

 18. Bonnie says:

  Men vilket underbart rum hon har din lilla sessa!

  Hoppas att du får bättre med sömn i natt!

  En liten fråga..

  Det ser så himla rent o städat ut hos er alltid och hos johanna. Vart har hon sina leksaker??

  Kram bonnie

 19. Vanessa says:

  jag älskar hello kitty!

 20. Lina says:

  Jag gillar din inställning helskarpt! Och fortsätt så 🙂 Älskar din blogg!

 21. Martina says:

  Så underbart fint! Jag kan aldrig se för många bilder från Johannas rum!

 22. Lissan says:

  Oh wow, så fin sänghimmlen blev! Som ur en tidning.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *