Godmorgon måndag !

Allmänt


Oss för exakt 1 år sedan i Phuket. Jag hoppar den klänning /kjole som blev min favorit de 6 mån vi bodde där och jag måste ge er som ska resa till Thailand ett Gizmolinas Tips: tag med så lite kläder som möjligt på resan och shoppa billigt på beachen ! Du får köpt super sköna & fina tunikor & klänningar till kanon priser , du betalar inte mer än ca 250 bath / styck om du orkar pruta en stund .

Jag hade ställt klockan på 07.30 idag och har ett svagt minne av att jag hörde den ringa men jag var mitt i en dröm och somnade snabbt om och vaknade NU ! så – nu är det lite små stressigt här för kl. 10.30 ska jag vara hos min frisör och klippa mig och göra slingor och det ska bli sååå underbart för så här mycket utväxt har jag aldrig haft.  ( vi skulle ju egentligen ha rest till Thailand redan så jag bokade ingen ny tid sist jag var där = jag fick inte tid förren nu för han är super fullbokad).


Så här ser vårt "andra hem" i Phuket ut och snart är vi där  🙂  Vårt hem ligger i Chalong som är på "andra sidan" ön mot där alla turist-ställen är (Kata, Karon, Patong..).

Måste hoppa i duschen nu så jag önskar dig en UNDERBAR måndag och hoppas att du NJUTER årets sista dagar !

Här kommer dagens:

"Happy are those who dream dreams and are willing to pay the price to see them come true."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Godmorgon måndag !”

 1. Tina H says:

  Jag skulle också vilja ha ett sånt ställa att fly vardagen till…. Jag har virit i Thailand en gång (dec 2000 – det är ett tag sedan nu…) och visst är det en underbar plats på jorden! Att dessutom ha nåt alldeles eget där måste vara rena drömmen. Må så gott/Kram Tina

 2. Felicia says:

  Ha en fin dag! 🙂

 3. jennifer says:

  åååå vad jag längtar tillbaka ner, nu funderar vi på miami i stället, thailand är ändå ngt speciellt…ååå kanske ska ändra våra planer….

  smycke sugen,kollamin blogg=)

 4. Sofia says:

  Hej,

  läste i tidigare inlägg att du kanske funderade på en "bloggträff" nere i Thailand…

  Jag skulle jättegärna vilja träffa er 🙂 Befinner mig nere Thailand mellan den 4 jan till 2 feb, är på kata från den 12:e…Så kom igen, fixa en träff 🙂 Skulle vara skitkul! Då får min lilla Ellioth träffa din prinsessa!

  God fortsättning på er!

 5. Elin says:

  Härliga bilder! Skulle inte sitta fel med lite värme nu…

  Kram

 6. Karin says:

  Åhhh, vad jag är avis på dig som snart ska åka tillbaka… Var där i april och blev gravid, nu kommer bebben vilken dag som helst! Har beräknat datum 1/1-09, så nu kniiiips det kan jag säga 🙂

  Är bara lite nyfiken, när åker ni? Kommer ju såklart att följa din bloggning från Thailand även denna gång! 🙂

  Ha en toppenskön resa! Kramar!

 7. elin says:

  Hvor mange NOK er 250 bath?

 8. Paris says:

  Åh, jag önskar att jag också kunde åka bort i sex månader bara sådär. Det måste ha varit fasligt dyrt?

 9. Tobbe says:

  oh jag vill också till något varmt land just nu :/

 10. Stefan W says:

  Guuud vad härligt det vore att åka utomlands!

 11. Emilie says:

  Shit pomfritt vad härligt dedär såg ut :O avundsjuka avundsjuka…^^

 12. Jenny A says:

  Fortsätter läsa din härliga blogg. Alltid finns det något nytt och spännande inlägg från dig när jag klickar in på din sida. Kommer du att fortsätta blogga från Thailand?

 13. Petra says:

  Åhh vad jag drömmer mig bort till Thailand, var där ifjol i 3 veckor. Åker igen nästa år 2009. Gott nytt år!

 14. Nina says:

  Hej!

  Sitter just nu pa Hotell Casa Del Sol i Kata och laser din trevliga blogg. Lag pa Kata Noi Beach idag och kopte faktiskt en klanning. Har nere ar jatte harligt och underbart varmt. Skall gifta mig pa Trettondagsafton, sa det ar lite xtra spannande att vara har. Hoppas att du far en mysig semester har nere.

  Kram Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *