Godmorgon min goodiebag!


Jag  & min goodiebag.

Godmorgon nya härliga dag ! 🙂  Åååå vad jag önskar att min mobiltelefon har torkat och plötsligt fungerar igen… men jag har inte vågat checka ännu…det passar nämligen inte min budget att gå ut och shoppa ny telefon idag så håll tummarna för att den vaknar !

Som ni ser så fick jag en "liten" goodiebag igår och för det första: den var kanske inte det smidigaste att glida in på efterfesten med eller att gå på någon annan club på heller för den delen 😉   Och – när jag gick igenom innehållet då jag kom hem så kändes det som att de har ringt runt till en massa leverantörer och bara "tagit det de fått" för speciellt imponerad blev jag inte.

Men uff, nu låter jag verkligen som att jag tok dissar hela denna blogawards  men vet ni –  jag tror att galan var jätte kul för de som är lite yngre än mig (och som kanske aldrig har gått på galor förut ?)  och för dem kanske denna goodiebag var succé ?!  

Och på tal om ålder så tror jag  föresten att jag var äldst på galan, bara Efva Attling var nog äldre än mig ? 😉  men det misstänkte jag så klart innan så när jag tackade ja skrev jag till V.R: "jag misstänker att jag blir äldst på galan men någon ska ju vara det också" 😉

Min söta kusin Kicki blev i alla fall glad över sjalarna som hon fick på morgon:


Svart sjal med huva från Bik Bok och randig sjal från Accent.

Jag önskar dig en riktigt festlig fredag och återkommer snart med mer inlägg om galan 🙂

HAPPY fredag !

Kategori: Allmänt | 32 Comments

32 responses to “Godmorgon min goodiebag!”

 1. Johanna says:

  Ja, du var nog äldst på stället, tror du inte…?

  😉

 2. Josefine says:

  Spännande att få se! MEN var det ingen middag? GALA är väl middag, sittning, tal och priser?? Hmmm.

  Puss!

 3. mimmi says:

  Det verkar lite som de försökte koka soppa på en spik!!

  Och bloggare är inte bara de mellan 15-18 så där!!

  Ha blogg awards för olika ålderskategorier…

  O du jag håller tummarna för dig och telefonen….

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Johanna-

  Ha, ha ja absolut ! Bara Efva Attling var äldre 😉 Kram! 🙂

  Josefine-

  Middag? darling – det fanns nudlar på box i någon stand som man fick gå runt och äta med plastgaffel = matchade inte en vacker klänning 😉 Nej, det var ju som sagt tipspromenad istället . Ha, ha 🙂 Om du varit med mig på galan så hade vi gått på Sturehof eller Anglais istället och druckit bubbel ! (jag i alla fall, du bubbligt mineralvatten 🙂 Puss ! 🙂

  mimmi-

  Jag är glad över att jag representerade Gizmolinas igår och någon ska ju vara äldst på galan också ! 🙂 Men visst, V.R´s läsare är precis den målgrupp du skriver så de kan gärna ha en egen blogawards för sina läsare MEN – sen får gärna någon annan arrangera en mer "seriös" gala för alla som bloggar för vi är ju som sagt MÅNGA som passerat den åldern.. Jag skulle vilja ha en gala med kategorier som "årets inredningsblogg" istället för "årets partyprinsessa" 😉 Tack för att du håller tummarna, jag behöver det. Kram ! 🙂

 5. L8 says:

  Jo…alla bloggar men jag är 35 och läser inte VeckoRevyn speciellt ofta….Min dotter (17 år) som oxå bloggar skulle på galan igår med 5 kompisar (och de hade bjudit dit 5 killar oxå) Så jag tror att denna "gala" var vikt för en annan åldersgrupp helt enkelt…och inte för tanter som oss 😉 Min dotter tyckte iallafall att kvällen var F A N T A S T I S K

  Hoppas du får en FAB helg här iaf – Kramar

 6. Anna says:

  Hej AnnaStina! Jag kunde inte tro mina ögon när jag klev in på samma buss som dig igårkväll vid halv tio. Jag hade läst din blogg tidigare på dagen och sedan så ser jag dig på bussen! Jag vågade mig inte riktigt fram och hälsa, men jag älskar din fina blogg som sprider glädje och inspiration. Du hade fantastiskt fina kläder! Kram Anna

 7. L8 says:

  och du….öppna mobilen och lägg den med displayen neråt så den får torka ordentligt….Min son (2år) doppade min telefon i toaletten (han höll den i mobilGuccisnöret) och sa te mamma te…..han lekte att den var en tepåse….hmmm — På phone house sa de att man inte skulle försöka slå på den förrän efter minst 3 dygn om det finns fukt kvar i mobilen och man slår på den blir det total kortslutning med all fin elektronik i mobilen – Jag väntade 5 dagar och…:))) nu funkar den !!! Lycka Till !!!

 8. Carola L says:

  Jag förstår att man inte missat något när man inte blev inbjuden till spektaklet då s fast jag gillade sjalarna – de är helt min stil

 9. Fridatjejen says:

  Vad fin du var på galan!

 10. Låter som om jag inte behöver vara ledsen att inte bli bjuden

  Tänk om jag kommit som är 50+

  får nog ordna med egen gala

 11. Nilla says:

  Gomorron 🙂

  Ville bara ge dig lite hopp ang mobilen.

  Jag tvättade min mobil i tvättmaskinen förra fredagen. Fick tips av sonen att lägga den i ugnen på 50 grader 🙂

  Döm om min förvåning när den fungerade helt perfekt på kvällen 🙂

  Håller tummar och tår att den fungerar idag.

  Ha en härlig fredag.

  KRAM från Nilla

 12. Josefine says:

  Haha ja jag hade ju blivit ganska besviken, gravid och allt. Tur du har din positiva syn med dig vart du än går och jag VET att ni myser i helgen. Klänningen och du ( håret, allt) var amazing!

  Puss

 13. Josefine says:

  Ps. lägg mobilen i en handduk på varmt golv ( badrum)Håller tummarna!

 14. camilla y says:

  Hej vännen!

  Lite snopet, för oss är ju gala lite mer röda mattan och så där:-) Men som sagt dat var säkert jättekul för en yngre målgrupp.

  Du såg fantastisk ut. Hoppas att du myser med Johanna, mamma och moster. Har du tid och kan höra av dig så gör det!

  Kram Camilla

 15. Karin says:

  Åh vilken fin goodiebag! =)

  Ha en fantastisk helg

  Kram K

 16. Anna says:

  Godmorning! Oh vad trist att du blev besviken men då vet du till nästa år iallafall 😉 MEEEN du var iallafall amazing som vanligt, den där klänningen me like alot. Och nu måste jag surfa vidare och se om jag kan hitta vad Ebba hade på sig, blev riktigt nyfiken ju 😉 Ha en underbar dag här i stockholm och missa för all del inte Mathilde 🙂 KRAMIS

 17. Amanda says:

  Hoppas mobilen startar igen! Inge kul när det blir sådär! Jag lyckades med samma bedrift häromveckan 😉

  Kram!

 18. Jag håller tummarna för din mobiltelefon!

  Men mest ville jag bara säga att klänningen du har på bilden verkligen är supergullig!

 19. Hanna says:

  Vad tråkigt att galan inte blev som du väntat dig! Du har alldeles rätt, det borde ordnas en gala för lite andra mål- och åldersgrupper också, det är ju MÅNGA som bloggar som inte är tonåringar..Men vad roligt att du iallafall är i underbara stockholm nu och att din mamma flög ner som en surprice! Njut av staden och mys med vänner! Kanske kan du ta ett glas bubbel ikväll istället 🙂 Det är ju fredag! Kram/Hanna

 20. veckorevyn brukar inte ha de bästa goodiebagsen

 21. Starz says:

  Men vad hade du förväntat dig egentligen ? Klart du var för gammal för det där.

 22. Jennifer says:

  Kanske äldst, men med den finaste och bästa bloggen 🙂

 23. Maria says:

  Åh vad kul att se goodiebagen. Företaget jag jobbar på har nämligen gjort dessa tryck 🙂 Fick order från VR.

 24. Veronica says:

  jag körde med att hälla riskorn i min batterilucka och att dessa skulle "dra" till sig fukt" och min mobil funkar perfekt igen. Men vänta extra länge innan du försöker slå på den igen 🙂

 25. carro says:

  Oj vilken söt klänning 🙂

 26. Hilde says:

  Beklager, men jeg synes du virker utrolig utakknemlig. Var det ikke gratis? Man kan vel i tilfelle ikke forvente masse gratis drikke og middag? Bagen var vel også gratis? Selv hadde jeg i alle fall blitt glad for den! Vær heller glad for at de i det hele tatt arrangerte noe.

 27. frida says:

  Åh, vilken fin klänning! 🙂

 28. Mjke says:

  Underbar klänning! =) HOppas du hade det rolgit på galan! =)

 29. Therese says:

  ååååh vilken söt klänning. Vart har du köpt den?

 30. mia dh says:

  Oj verkar som om du inte haft något vidare, kanske hade du för höga förväntningar inför galan. Är själv inte så mkt yngre än du. Jag tyckte att VR gänget hade kämpat på bra, att det fanns en hel del smått och gott i goodiebagen och drinkar drack jag gratis hela kvällen på efterfesten.

  Hoppas du får en trevlig helg här i stockholm.

 31. Bella says:

  Hej vart har du köpt den fina rosa klänningen någonstans? Vill ha en sån mä? Svara snälla!!!!!! HA en bra dag!!!! //Bella=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *