Godmorgon mina bloggisar !


Madonna är den enda "idol" jag har haft och har. She´s one cool lady! 🙂 och jag undrar om hon är tillsammans med den där Jesus? tror det. Eller vad tror du?

Solen skiner och vi har en NY härlig dag framför oss! 🙂  Idag bjuder min dag på många timma hos frisören, eller "frissan" som vi säger hemma i Sverige 😉 . Jag ska ÄNTLIGEN byta ut mina extensions + att jag ska göra slingor och jag har nog aldrig kännt mig så o-fräsch i håret som nu (har avbokat frisør time pga mycket jobb..) så det ska bli så otroligt SKÖNT att få fixat det idag ! 🙂

Och gissa vad jag ska göra ikväll ? Jag ska på MADONNA KONSERT ! 🙂 Det ska bli SÅ kul !! Sist jag var på en konsert med henne var typ -91 (? osäker på året…) i Göteborg så det är med andra ord 18 (!) år sedan.  Jag riktigt LÄNGTAR till i kväll !! 🙂


Passar bra till Madonna, hon är ett levande bevis på en tjej som alltid gått sina egna väger och DET är girl power!

Nu ska jag jobba på här + mysa  med hjärtat innan barnvakten kommer och tar med sig henne till lekparken.

Önskar dig en STRÅLANDE tisdag fylld av BRA musik ! som tex den HÄR gamla favorit låten med min "idol" . Och du, jag kommer att blogga från frisörstolen så att ni kan följa mitt hårfix idag så vi ses snart igen ! 🙂 

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon mina bloggisar !”

 1. Hanna says:

  Önskar dig en härlig dag och en fantastisk kväll!

 2. Josefine says:

  Låter som en perfekt dag: frisör och konsert! Ha det bra!

 3. Miss Linda says:

  Madonna konsert – Åhhh tell me later vad jag har å se fram emot ….. Ska på Madonna i Göteborg den 8 augusti. På min födelsedag, längtar.

  Hoppas du får en riktigt minnesvärd kväll.

  Trudiluuu …….

 4. Hoppas du blir nöjd med håret & får en toppen kväll med idolen 🙂

  Kraaam

 5. Hoppas att du får en fin dag
  har du någon gång tittat in hos mig??

 6. Stina says:

  Tack för en superbra o inspirerande blogg! Följer den varje dag! Ha nu en fantastisk kväll!

 7. Maria says:

  Hääärligt med Madonnakonsert! Ska se henne i Sverige snart jag med 🙂
  Den nedre bilden är förresten inte Madonna med på utan det är Chloe Sevigny (osäker på stavningen).
  Kram och ha det så roligt ikväll!!

 8. Anonymous says:

  Ja frissan är det alltid skönt att gå till…

  Kan du bli blondare 🙂 ???

 9. Anonymous says:

  Har du jobbat? Tänk det var det ingen som visste. Vad jobbar du med?

 10. Heisan Anna Stina! Blir spennende å se hvor fin du blir på håret:) Og ha det kult på Madonna konserten!!! See you!

 11. Anita says:

  Ønsker deg en hyggelig kveld!! Madonna er også mitt idol. Takk for super blogg. Leser den hver dag:)

 12. Kristina says:

  Ja, Madonna är cool för att hon är av de få stjärnor vi har som "hållt" så länge! Vissa låtar gillar jag, men hon är ingen jätteidol för mig som sångerska. Men som person – cool!!

  Låter du aldrig hårt vila mellan hårförlängningarna, blir det något kvar av det egna? Jag har haft extensions en gång, men kände mig ständigt ofräsch då man aldrig kan kamma håret oredntligt från hårrötterna ut till topparna. Och plupparna (vaxet) störde mig mkt oxå!

  Nu har mitt eget hår vuxit sig riktigt långt o fint istället, ser ut som ditt, fast äkta! 😉 Tycker du ska satsa på guldblonda slingor, skulle mjuka upp dina drag, och få dig se yngre ut! (Hoppas du inte blir arg nu, menar inget illa)

  Ha en skön dag! =)

 13. Mikaela says:

  Gillar du beck läs om nyaste filmen på min blogg du kan även få information om hur man ser filmen före alla andra läs mer på och se även trailen för filmen.

  http://experienceno1.blogspot.com/

 14. WERONICA says:

  Oj, jag visste inte du hade exstenisons. Men ha det skönt hos frissan 🙂

 15. Josefine says:

  WOW så KUL! Önskar dig den BÄSTA kvällen vännen, du blir säkert hur fin som helst i nya håret. Puss & Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *