Godmorgon mina bloggisar!


Vacker sommardukning vid havet..! kombinationen vitt & grönt är SÅ fräsht. Själv är jag tyvärr inte så intresserad av att laga mat, men vackra dukningar intresserar mig enormt! 🙂 så jag riktigt längtar till första middagsbjudningen vi ska ha då vi kommer hem!

Phuket kl.13.20, torsdag, +33 grader i skuggan & SOL.

Jag skriver godmorgon för att det är morgon hos er 🙂 här hos mig är det eftermiddag nu och jag har precis kommit upp från en härig stund i solstolen vid poolen. Johanna sover sin "nap" och min plan var att ligga där nere hela tiden då hon sover (vi mamas får ju passa på 😉 men idag var det FÖR varmt, t.o.m. för mig som ÄLSKAR solen och kan pressa i timmar….!  Så detta är helt klart varmaste dagen på länge, eller också är det bara jag som blivit så van att vara vid havet där det fläktar så skönt 🙂

TUSEN MILJONER TACK för alla trevliga och peppande kommentarer jag fått ang. mitt inlägg igår då jag skrev att jag funderar på varför jag bloggar ibland..?  Ni ger mig verkligen massor med energi när ni skriver så fint till mig och därför har jag inga som helst planer om att sluta idag 🙂

Nu ska jag ta och lägga mig i solstolen här på balkongen och mysa med mina blader.

Njut dagen!

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon mina bloggisar!”

  1. Josefine says:

    ÅÅÅ så fint! Jag blev GLAD av denna bilden!

    Puss tænk att ni snart ær hær =) MYS! Puss

  2. Mysigt att äta vid vattnet! Jag spenderade alla mina sommarlov i skärgården när jag var lien. Kan sakna det ibland nu när man är äldre och måste jobba hela sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *