Godmorgon mina solstrålar!

Allmänt


Dagens tänkvärda.

Gooomorgon mina solstrålar! Ja,  ni är verkligen solstrålar för mig för era fina kommentarer och er positiva feedback lyser upp mina dagar och förgyller mitt bloggande! 🙂 TACK!!  Och du, lagra redan nu: www.gizmolina.com för en dag innom en snar framtid kommer bloggen att röra på sig. Jag kommer självklart att ger er besked i god tid före det är dags (vi snackar flera veckor…) och jag hoppas att ni hänger med på resan

Här i Oslo vill solen fram bakom molnen efter en regn-grå morgon och jag har precis gjort mig klar för dagen. Planen är att bl.a. ta en IKEA tur och då lämnar jag resten av familjen hemma för jag gillar att strosa runt där för mig själv och tänka ut kreativa lösningar i lugn och ro 🙂  

Pics från igårkväll.  Den fina kudden/puten J liggger på kommer från Sprall (RoomSeven) och min bluse från KappAhl är ett bra budget-köp om du är shopping-sugen idag 😉 (jag har den i både ljusblått & vitt). Johannas blus kan klickas hem hos HowtoKissaFrog.

Såg du på Solsidan (svenska TV4) igår? Herregud så BRA den serien är! och vilken succé den blivit! Igår hörde jag att den har 1,7 miljoner tittare (crazy!) och att arbetet ned sessong 2 är igång.

Dags för frukost nu innan jag kör iväg så jag önskar dig en magisk dag med lyckliga stunder! 🙂 och klicka HÄR om du vill höra Johannas favorit låt 😉

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon mina solstrålar!”

 1. Dina bilder ser så rosa och glada ut 🙂

 2. wojtan says:

  Hej

  Önskar dig och familjen en Glad Påsk.
  Vad bra att du slutligen bestämt dig för egen domän. Det strular allt för mycket på blogg.se.

  Kram Åsa

 3. Maxiander says:

  Solsidan = Världsklass!
  Och vet du vad, det är precis vad det är här i stockholm idag, SOLSIDA! säkert sju åtta grader och strålande sol…
  Hoppas stockholmssolen kommer till er snart och lyser upp er dag!

  Ha en fortsatt glad påsk!
  /Alex
  http://www.maxiander.se

 4. Åh vad kul med så många kommentarer så fort! 🙂 TACK!

  Helena-
  Så bra, det var meningen 🙂

  Wojtan-
  Efter 3 år hos blogg.se känns det som att det är dags för något nytt !

  Maxiander-
  Wow! låter helt underbart med sol & värme. NJUT det!!

  Teresa-
  Ja, visst är den kuuul !? Jag gillar den skarpt.

  PÅSK-KRAMAR till er alla !!! 🙂

 5. Jessica says:

  Vad fin dotter du har.
  Jag har själv 2 döttrar och 5 pojkar. Underbart med barn.
  Glad påsk!
  Kram

 6. Johanna says:

  Nej, den tunikan är alldeles för vid under bysten, fläktar rätt in. Då får man ju gå ner till minsta strl. Det blev inget köp för mig. Men du är ju van vid OM, de verkar ju vara vida och korta i modellen.
  😉

 7. Härliga livliga bilder som vanligt. Johanna är ju bara för söt, ser ut att vara full av bus. KRAM Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *