Godmorgon mina vänner!


Bilden är från ett stylinguppdrag jag gjort.

Det är verkligen SÅ härligt att vakna till dessa SOLIG dagar ! 🙂  Man blir piggelin (finns den glassen kvar föresten? god! är den)  på studs och allt går så mycket enklare på något sätt.

Mitt hjärta har sovit hela natten i sin säng, vaknade runt 04.30 men somnade om efter att jag läst lite i "Plåster boken" och sov sen till kl.08.  Hon har (än så länge) fått behålla allt hon åt igår kväll så det känns som att det ljusnar.  Just nu ligger hon i favorit fåtöljen och tittar på barnTV.


Känner ni igen bilden ? Jag visade den häromdagen och då kom den från senaste Sköna Hem.  Men – den bilden ni ser här kommer från Hus & Hem januari 2007 !! Jag hittade den då jag satt och bläddrade i gamla blader.   Lite festligt att samma bild går igen 2 år senare 😉  (men det händer i och för sig ganska ofta i interiörbladerna).

Jag hoppas verkligen att vi ska komma oss en tur ut i det fina vädret idag för nu skulle det vara skönt med friskluft för oss båda efter så många dagar inne. 

Önskar dig en UNDERBAR dag och jag är verkligen dagvild just nu men en sak har jag koll på och det är att det är FREDAG igen imorgon. Jippie !!! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon mina vänner!”

 1. Anonymous says:

  Det är torsdag idag

 2. Anonym här ovan – Ja torsdag idag betyder fredag imorgon, precis som Anna-Stina skrivit.

  Hoppas ni kan komma ut i friska luften idag en sväng så att ni får byta ut sjukluft mot friskluft 😉

 3. Madeleine says:

  Godmorgon.

  Vad skönt att Johanna har fått sova, lilla stackarn. Hoppas att hon blir frisk snart.

  Måste säga att jag älskar bildern afrån erat hem så mer sådana.

  Ha en bra dag. Kraam

 4. Nelly says:

  va snygg sängen var som du fixat! : ) hoppas också att ni kommer ut i dag. : ) kram

 5. mini says:

  önskar dig en fin dag idag, vi har strålande solsken här i sthlm och ja det det är snart helg…lovely!

 6. S says:

  Du har så fint hemma!! en riktig inspirationskälla! duktig du är på inredning, det måste jag säga!!!

  Piggelin finns kvar, absolut=) Mmums!

  Kram kram söta du!!

 7. Anonymous says:

  tur för dej att det snart är fredag

 8. Anna says:

  Hej 🙂

  Tack før en supermysig blogg! Hoppas verkligen att Johanna blir bættre snart..

  Du ær ju jætteduktig på att inreda. Verkligen en førebild! Jag undrar om du någon gång skulle vilka skriva ett inlægg om hur man kan inreda ett sovrum? Det hade varit superspænnande. Och om vi kunde få se mer bilder från dina stylinguppdrag (eftersom det du gør ær så fint!!).

  Ha en fortsatt fin dag och hoppas som sagt att Johanna blir bættre snart.

  KRam kram

 9. Ulrica says:

  Hej!

  Jag kände igen bilden genast =)

  Det gör man när man är magasinknarkare 😉

  Om jag inte är helt ute och seglar tror jag att samma hem fanns i ett IKEA Live magasin nyligen oxå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *