Godmorgon mina vänner!


Jacka H&M Trend, jeans Zara och leendet kommer från att Johanna busar vid sidan om mig 😉

Visst är det härligt med en ny dag och nya möjligheter?!  Jag pratade länge på telefon med min mamma igår och hon peppade mig ang att ta tag i ett par saker i dag så jag känner mig riktigt "laddad"! ibland behöver man någon som ger en "en spark i baken" 😉

Oslo bjuder på en mulen dag dag men det känns som att solen vill fram bakom molnen så jag tror det blir sol innan dagen är slut och Johanna var glad som en sol när jag lämnade henne på dagis på morgon vilket gör mig lycklig. Det betyder så mycket att se henne trivas där.

 
Jag blev så glad över den här fina lappen som satt på anslagstavlan på dagis igår 🙂

Nej. bäst jag tar tag i de där sakerna nu så att jag får gjort allt jag tänkt idag. Önskar dig en UNDERBAR dag och här kommer en dagens:

"Om tjugo år kommer du att vara mer ledsen över allt som du inte gjorde än över det du verkligen gjort. Så kasta loss. Lämna den trygga hamnen… Utforska. Dröm. Upptäck."
/Mark Twain.

Nu fångar vi dagen !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon mina vänner!”

 1. MANDALICHES says:

  gud vilekn söt jacka 🙂

  love it!

 2. Anonymous says:

  Vilken underbar blogg du har! Kraam susanne

 3. Jyoti says:

  Vilken fantastisk fin jacka du har! En sån måste jag ha 😉

 4. Elin says:

  Så gullig lapp, och sötaste Johanna!

 5. Jackan är superfin! Grönt är faktiskt väldigt underskattat 🙂

 6. Jag kom och tänkte på en sak. Pratar du/ni svenska eller norska med Johanna??

  http://bambi.blogg.se

  (har precis bloggat lite om min uppväxt i USA – kika gärna!)

 7. grommis says:

  Haha, så gøy at JOhanna går på avdelingen Dronningen, hun som er en liten prinsesse, haha:)

 8. Lina says:

  Brukar inte kommentera, men idag får väl bli ett undantag. Det där Mark Twain citatet har jag som "motto" och uppskrivet stort på min anslagstavla ovanför skrivbordet, fast på engelska. Explore Dream Discover. Inspirerande!

 9. Nelly says:

  ja, jag behöver också fånga dagen mer. jag har en hel del drömmar jag vill förverkliga. men, det är just nu bara ekonomin som sätter stopp för mina drömmar. 🙁

  kramkram och tack för pepp och inspiration!!!

 10. Visst behöver vi alla en spark i baken ibland! Håller helt och fullt med ditt citat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *