Godmorgon mina vänner!

Allmänt


Dagens tänkvärda..

Ny dag & nya HÄRLIGA möjligheter att nå sina drömmars mål ! 🙂  Jag hoppas att du har sovit riktigt GOTT och att du är laddad för att möta din ONSDAG.?!

Det blev en lång inspirerande jobbdag på mig igår med photoshoot i en vacker hotellsvit och då vi var klara, runt kl. 18.45 så körde jag raka vägen till min frisör som var SUPER SNÄLL och tog ett kvälls-skift pga att jag hade tagit fel på dag (ni minns kanske att jag trodde jag skulle vara där måndag…) . Det är vad jag kallar BRA kund-vård ! 🙂


Min duktiga frisör Trond (hos Spaghetti frisør i Bogstadveien) fönar mitt nyslingade hår igår kväll runt kl. 21.30. Det kändes FANTASTISKT att få bort den fula utväxten . (P.S Nya DV Mode klarar ni er utan)  Min trevliga frisör är föresten singel så ett tips till intresserade : boka frisør time hos honom 😉

Nu sitter mitt hjärta och öppnar paket utan innehåll vid min sida (rekvisita från igår) och hon blir lika överraskad för varje tom kartong hon möter 😉

Det är dags för mig att hoppa i dushen och sen kommer vi att ses ovanligt mycket idag för jag ska ha “kontorsdag” större delen av min dag.

Önskar dig en LOVELY onsdag ! 🙂

P.S resultatet av gårdagens fotoshoot kan ni se i Kamille som kommer ut den 9:e november 😉

KraM! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon mina vänner!”

 1. pangis says:

  Åhh lilla gumman:-) Öppna tomma paket.. kan tänka mig att hon blev förvånad:-) Fin dag till er!

 2. P says:

  Tack för att du har en så HÄRLIG blogg!!! Att gå in här är som att få en vitamininjektion, man blir verkligen GLAD!!! Kanske du skulle hålla föredrag i POSITIVT tänkande :)!

  (Vilken OTROLIGT serviceminded frisör du har b.t.w!)

  Kram från P
  (Som också haft en photoshoot i veckan, fast här hemma!!! Får se var "hemmahosbilderna" hamnar… 🙂

 3. Elisabeth says:

  Ha en fin dag, 09.09.09!!! (",)

 4. Johanna says:

  Åh, vilken gullig frisör:)

 5. Linda says:

  Hej Anna-Stina !
  Stammis på din blogg. Har en fråga. Ofta i GANT-reklam så använder dom ett par grova kängor, mörka nertill vid sulan som går upp något i fram och sedan är dom ljusbruna. Vad heter den modellen ? Var kan man köpa sådana. Har sökt på nätet utan resultat. Frågar istället ett proffs ! :o)

  Kram Linda

 6. carolin says:

  heeej! fin blogg =) hur mår du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *