Godmorgon mina vänner!

Allmänt


Bilden på oss är från i förrgår kväll.

Imorgon är det NY månad och sedan igår har vi NY start-tid: 07.30 ! för även idag var det då Johanna stod i dörren till sovrummet och tyckte att jag skulle vakna 🙂  Så nu pågår det Nyhetsmorgon på TV4 för mig på TV´n i köket (där jag sitter och bloggar) och barnTV i vardagsrummet där Johanna sitter och myser och ute skiner solen bakom tunna moln så detta är en skön morgon.


Igår la jag fram lite olika alternativ till kalas-inbjudningarna… och om jag känner mig själv rätt så kommer detta lilla "prosjekt" att ta dagen 😉

Idag är min plan att fixa inbjudningskorten  till Johannas 2-års kalas som närmar sig och jag riktigt längtar till jag får blåsa upp de rosa ballongerna, öppna serpentinerna, packa in presenterna och sedan se Johanna blåsa ut sitt 2-års ljus på den stora dagen! 🙂

Här kommer dagens som jag tycker stämmer väldigt bra:

"Egen stil är vackrare än perfekt skönhet."
/Angela Missoni.

Dagen idag är den sista i juli så jag önskar dig en extra härlig dag just idag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon mina vänner!”

 1. Agneta says:

  Festfixarmamma är välförsedd…så klart! Du är nog mer förväntansfull än Johanna inför födelsedagen. Hon vet ju inte riktigt än vad det innebär att fylla år men man kan ju föreställa sig att hon kommer njuta av sin dag när den väl kommer!

  Vilket härligt glasskort i förra inlägget förresten – chokladglass är gott, jag håller med lilla fröken fullständigt!

  Ha en härlig torsdag…det skall jag ha för idag är det faktiskt min dag (på tal om kalas)!

  Kram

 2. Ida says:

  Godmorgon AnnaStina! Det är alltid lika inspirerande att titta in hos dig!

  Det är jag, Ida, från SPRALL:-)Jag ville bara säga att jag träffade en vän,Elin igår på ett glas vin, Elin är butikschef på MATHILDE. Vi satt och pratade jobb och om mässan vi båda ska på i Köpenhamn på Torsdag…Sen börjuade vi prata kunder och Elin berättade om en HELT FANTASTISK kund som aldrig glömmer! En positiv ,inspirerande kvinna som en gång skrev ett fint brev till henne! Det visade sig att det var du:-)

  Haha, ibland är världen liten!

  Hur som helst så ska jag hälsa en massa från Elin och jag vill som vanligt berömma din finfina blogg!

  Ha en bra dag!

 3. Ida says:

  Godmorgon AnnaStina! Det är alltid lika inspirerande att titta in hos dig!

  Det är jag, Ida, från SPRALL:-)Jag ville bara säga att jag träffade en vän,Elin igår på ett glas vin, Elin är butikschef på MATHILDE. Vi satt och pratade jobb och om mässan vi båda ska på i Köpenhamn på Torsdag…Sen börjuade vi prata kunder och Elin berättade om en HELT FANTASTISK kund som aldrig glömmer! En positiv ,inspirerande kvinna som en gång skrev ett fint brev till henne! Det visade sig att det var du:-)

  Haha, ibland är världen liten!

  Hur som helst så ska jag hälsa en massa från Elin och jag vill som vanligt berömma din finfina blogg!

  Ha en bra dag!

 4. Ida says:

  Godmorgon AnnaStina! Det är alltid lika inspirerande att titta in hos dig!

  Det är jag, Ida, från SPRALL:-)Jag ville bara säga att jag träffade en vän,Elin igår på ett glas vin, Elin är butikschef på MATHILDE. Vi satt och pratade jobb och om mässan vi båda ska på i Köpenhamn på Torsdag…Sen börjuade vi prata kunder och Elin berättade om en HELT FANTASTISK kund som aldrig glömmer! En positiv ,inspirerande kvinna som en gång skrev ett fint brev till henne! Det visade sig att det var du:-)

  Haha, ibland är världen liten!

  Hur som helst så ska jag hälsa en massa från Elin och jag vill som vanligt berömma din finfina blogg!

  Ha en bra dag!

 5. Madelene says:

  Hej.

  I dag är det finnt väder igen himlen blå och solen skiner.Allt känns så bra när man vaknar till det.Vilken datum är det Johanna fyller på? Hoppas att ni får en trevlig Torsdag.Kram på er.

  Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *