Godmorgon morsdag!

Allmänt

Dagens hälsning till alla fina mammor! och till min mamma: Grattis på morsdag kära mamma Stina! Jag önskar att vi kunde fira dagen tillsammans…  Kramar ! 🙂

Godmorgon darlings!…

…och stort G.R.A.T.T.I.S.morsdag till alla fantastiska mammor där ute! 🙂  Dagen idag är er så jag hoppas att ni får njuta den lite extra och att dagen bjuder på massor av kärlek. Och som ni kanske vet så har det redan varit morsdag i Norge så som svorsk mama så får jag 2 morsdagar 😉  Nej, nu ska jag packa ihop här för idag flyttar vi in på hotell så jag önskar er ALLA en underbar söndag! 🙂

KäRlEk & FeElGoOd!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Godmorgon morsdag!”

  1. Fru Svensson says:

    Ha en underbar dag du också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *