Godmorgon myriga tisdag!

Allmänt

168397-2623
Inspirerande sovrum från Ralph Lauren. Jag tycker att blått & vitt är hur snyggt som helst och de randiga kuddarna, jeans tyg och vitt med lite spets är en perfect match av sängkläder! Och man kan hitta bra kopior på sånt här både på Ikea och Åhlens. Själv har jag ett super snyggt påslakan med matchande örngott / putetrekk i "jeanstyg" som jag köpt på Åhlens för en massa år sedan.

Phuket kl. 08.30, tisdag morgon.

Nej, jag har inte skrivit fel, det ska stå myriga istället för mysiga 😉 Orsaken till det är att jag vaknade till en invasion av pyttesmå myror på morgon. Som tur var så var de inte i sängen! (då hade jag fått lite panik…), nej, de var på köksgolvet och det var inte 1 utan typ 1.000.000….!

En sak som är ett "måste" här nere är att alltid gå ut med soporna på kvällen (det sista man gör) och att se till att de inte ligger saft, chips, mat, godis eller något annat sött på golvet. Men igår så SPÖ regnade det ju så vi blev lite slöa och väntade med soporna till idag (det gör vi inte om ;-)) också hade Johanna druckit lite saft igår som hamnat på golvet och det hade jag så klart helt glömt för det syns ju inte när det torkat.

Men nu har jag varit desperate houswive  på morgon och skurat hela golvet så nu är det inte en myra i sikte längre så nu är vi klara för att mysa istället! 🙂

Nu är det dags för dusch & frukost här.

Hemma i Sverige & Norge sover ni gott nu och jag hoppas ni drömmer härliga drömmar. Men några av er är säkert uppe med baby, eller på jobb och er önskar jag en riktigt mysig natt!

Kram! ♥

image2624
Super fräsch kombination till sovrummet! 🙂 Och tavlan med amerikanska flaggan är "pricken över i".

image2625
Vita rosor i en vas är alltid lika SNYGGT!

Morgonens inspirerande interiörbilder kommer från Ralph Lauren.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon myriga tisdag!”

  1. Jessica says:

    Mysigt att vakna upp och du skrivit inlägg 🙂 Jag är uppe med tuppen för att jobba *gäsp* Lite kafef och en banan sen är jag på benen

    kram!!! Ha en underbar dag

  2. Det låter inte kul att vakna upp till en myrinvasion! Hoppas ni slipper det framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *