Godmorgon mysiga lördag !


En sak är säker: jag är glad att jag inte vaknade i ett tält på morgon 😉 Fick den här underbara anteckningsboken av kära Heidi i julklapp och den passar mig verkligen 😉   (Tusen TACK sötaste !) Och föresten: Jimmy ! ta det inte personligt 😉  Vi längtar till vi ses i Phuket ! Hälsa ! 🙂

Klockan 07.30 tyckte Johanna att det var dags att starta dagen men eftersom jag inte var den piggaste då så har vi softat i soffan framför barntv ganska länge. Och nu leker Johanna och JIG och jag ska ta och hoppa i duschen och ta tag i dagen så att vi snart kan äta lång mysig lördagsfrukost.

Jag önskar dig en riktigt härlig dag och ni kanske är många som ska på jultrefest / julgransplundring i helgen ?

Kramas & pussas och fyll hemmet med kärlek 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Godmorgon mysiga lördag !”

 1. Jenny says:

  Fin anteckningsbok. Hoppas du får en bra lördag!

 2. Nilla says:

  Gud så härligt att få åka till Phuket igen. Vi kommer åka i november 🙂

  Vem tar hand om Gucci när ni är borta??

  Ha en härlig lördag.

  KRAM!!!

 3. Agneta says:

  Lyckliga er som skall åka iväg på en välförtjänt semester – jag blev nästan orolig för dig förra månaden; arbetstempo utan dess like, minimalt med sömn och så var ju Johanna sjuk däremellan. Min son och hans sambo åker också till Phuket på tisdag, till Patong. Jag och min sambo får vackert vänta ett år tills vi skall åka 🙁

  Kram

 4. Cissi says:

  Vi åker till Phuket, Kata beach den 20/1 för att fira min mors 60 årsdag! Så har du tips på ngt spa liknande ställe vi kan bjuda henne på och någon mysig restaurang tas det tacksamt emot. Åker med våra två barn på 1 o 3 år, tips till den långa flygresan…

  Tack för en jättemysig blogg!

  Trevlig helg

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jenny-

  Tack! Önskar dig också en underbar dag ! Kram 🙂

  Nilla-

  JIG blir hemma och passar på Gucci för det är bara jag & Johanna som ska resa iväg 🙂 Vad härligt att du har en Thailand resa att se fram emot i november! Ni kommer att få det helt underbart. Happy lördag ! Kram 🙂

  Agneta-

  Tack snälla du för din omtänksamma kommentar. Du summerar min månad ganska bra så ja- denna semester kommer lägligt 🙂 Min mamma kommer dessutom ner till oss i 2 veckor så då ska jag få egentid 🙂 Du får önska din son & hans sambo trevlig resa och tipsa dem om att de måste gå och äta underbart GOD glass på Swensen´s ! 🙂 också är restaurangen Joe´s Downstairs ett bra tips. (båda finns i Patong). Önskar dig en underbar dag ! och vad mysigt för dig att ha en Thailand resa att se fram emot nästa år. Kram ! 🙂

  Cissi-

  Då kommer vi att vara där samtidgit så du får lova att du kommer fram och hälsar om du ser oss ! 🙂 Vi bor i Chalong där vi har vår lägenhet men vi brukar åka in till Kata för att äta ibland 🙂 Jag lovar att återkomma med tips till dig för jag har många 🙂 men nu drar min dotter mig i armen här.. Mejla mig gärna så kan jag lättare tipsa dig direkt. Trevlig resa ! Kram ! 🙂

 6. Maj says:

  skönt med en härlig lördagsmorgon… sj har jag haft en jobbig en! 🙁

 7. erics mamma says:

  Kikar in för första gången (fick tips av Isabellas pappa som är min sambos bror). Din sida är jättefin!!! Precis min inredningssmak. Kram M

 8. Anna says:

  Vilka vackra bilder du lägger upp, blir verkligen inspirerad av din blogg 🙂

  ha en härlig lördag!

  Kramar

 9. anna says:

  Haha, den bilden finns på en bagage-tag som jag köpte till min syster när hon skulle till Turkiet för ett par år sen! Den är så klockren om man "hatar" att campa. Ha en fin dag!

 10. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Vad härligt att åka till värmen.Får ej upp mitt öga i dag och blåt är det och ont i hela kropen igen rolig dag. Hoppas att ni får en underbar Lördag.

  Bamse kramar på er.

  Madelene

 11. ha en skön lördag med familjen.. själv blir det bara att ta det lungt med tjejen, just nu är jag på jobbet och klipper =O)

 12. Sara says:

  hoppas du får en bra dag. 🙂

 13. Cissi says:

  Hoppas ni får en härlig lördag!

  Du har en utmärkelse att hämta inne hos mig 🙂

 14. Agge says:

  Ha en bra dag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *