Godmorgon november !

Lördag = umgås med vänner. Foto Paul Costello.

Min november startade kl.05.30 av att Johanna kom in och väckte mig och ville ha välling men som tur varså somnade hon snabbt om i sin säng igen och nästa gång jag vaknade var strax efter 8 då hon stod vid min säng och sa "mamma" 🙂  Vi har legat i storasängen och myst och jag har läst "Lilla gumman" (favorit boken)  fram till precis nyss då vi steg upp. Härligt med soft morgon och underbart med SOL ! 🙂

 Lördagar är en perfekt dag att umgås med vänner och det är precis vad vi ska göra idag för vi ska få besök av Kjersti & Sunniva och det ska bli SÅ mysigt för vi har ju skapat oss en liten "lördagstradition" med muffinsbak & smoothies och Johanna har sagt "Sunne, Kjersti komma!" säkert 100 gånger på morgon så hon längtar verkligen 🙂

Nu ska vi äta frukost så jag önskar dig en strålande Alla helgons dag !

HAPPY november !  🙂     (nu närmar sig julen med stormsteg !)

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon november !”

 1. Emma says:

  Solen gör allt så mycket lättare!

 2. ja julen är ju snart här.. mysigt!

 3. Lovisa says:

  Måste fixa lockigt hår till ikväll och framöver trött på plattången – men vad skall man satsa på ny locktång-elspolar eller klassiska kardborre rullar ?

  Har håret lite drygt till axlarna –

  Vilka rullar du på Anna-Stina ?

  Tack för hjälpen och ha en bra dag !

 4. HannahSthlm says:

  Lter som en perfekt Lördag!:) Have fun!

 5. mali-mo says:

  Hei! så i et av dine tidligere innlegg at du hadde kjøpt akkurat den lysslyngen som jeg har letet etter så lenge. kan du tipse meg om hvor jeg får kjøpt den? Sirius, med små blomster…

  Ha en fin helg!

 6. ANNASTINA / GIZMOLINAS says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂

  Lovisa-

  Jag rullar mitt hår med kardborrerullar från H&M och för mig är de klart bäst. Lycka till med hårfixet och jag önskar dig en fabulous kväll ! Kram ! 🙂

  Anonym-

  Jag & Johanna reser snart ner till Thailand vi också och det ser vi verkligen fram emot 🙂

  Mali-mo-

  Ljusslingan från Sirius med små blomster kommer från min egen butik Gizmo & Co som jag har haft. Men – igår då jag var på Bolina i Stabekk så såg jag den där ! 🙂 Önskar dig en flott weekend! Klem ! 🙂

  HAPPY lördag på er kära bloggisar ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *