Godmorgon nya dag!

Allmänt

168397-1808
Johanna kryper alltid fram till sin leksakskorg och börjar dra upp leksaker på morgon och 9 gånger av 10 gör hon som idag = hon tar fram en BOK. Jag tror hon tänker bli författare eller nåt för hon ÄLSKAR böcker 😉 I bakgrunden skymtar Gucci, han älskar att ligga i fönstret och mysa på morgonen.

Mitt hjärta har en ny vana, hon vill över och sova hos mig prick kl. 6 varje morgon och det är ju bara såå mysigt. Så fort jag tar över henne i stora sängen så lägger hon sig mot mig och håller mig i handen och somnar om 🙂 

Sen vaknar jag kl. 8 av att hon sitter i sängen och leker med sina "gossedjur", en härlig start på dagen! 🙂 Jag är lite små tröttis på morgon så nu ska jag hoppa i duschen så att jag piggnar till!, och sen ska jag äta FRUKOST för jag ligger lite smått efter med frukost, lunch och middagar… ska äta mig a´jour idag 😉

Jag önskar dig den bästa av dagar och hoppas att dagens citat ska inspirera dig:

"Gå frimodigt i den riktning dina drömmar pekar! Lev det liv du har drömt om!"
/Henry David Thoreau

Varje dag har du  möjlighet att närma dig dina mål så….Fånga dagen!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon nya dag!”

 1. grombaben says:

  Haha, en liten bibliotekar, kanskje? Vi trenger flere rosa kollegaer:):) Ha en strålende dag, dere to! Og ja, viktig med faste måltider!! 🙂

 2. Angel says:

  hon är ju så söt lilltjejen

 3. Anonymous says:

  Hei Din blogg er så utrolig fin, morsom, og du virker som en god mor, og et arbeidsjern, som alltid er blid, Så har du så mye fine uttrykk.
  ha en strålende dag!

 4. Sanna N says:

  Hej vilken bra start på morgonen m detta ordspråk..Tack…Var har du köpt bokhyllan..kan du inte visa den i helhet på en bild o vad har du i den förutom böcker..du har så bra smak…kram o ha en toppen dag//

 5. Det är kul när dem gillar böcker tycker jag. Man kan ta det lugnt men ändå stimulera sitt barn;)
  Ha en bra dag!

 6. AnnaStina says:

  Grombaben-
  Haha, ja det kanske är Bibliotikarie hon blir min bokälskade prinsessa? 🙂 Önskar dig en underbar bok och kul att jag nu vet vad du jobbar med! 🙂 Kram! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram:)
  Anonym-
  TACK för dina fina ord! Nu gjorde du mig riktigt riktigt GLAD! 🙂 Önskar dig en underbar dag och hoppas vi “ses” här på bloggen snart igen. Kram 🙂
  Sanna N-
  Vad kul du gillar ordspråket och tack för komplimangen om min smak 🙂 När du skriver om bokhyllan… menar du då våra bokskåp eller vägghyllan som jag har mina blader på? blev lite osäker..?
  Oavsett vilken hylla du menar så har jag bara böcker och blader i dem 🙂 Hör av dig om vilken hylla du menar så kan jag visa bild! Önskar dig också en toppen dag! Kram 🙂
  Isabellas pappa-
  Så sant så! Och just idag passar denna lugna typ av “lek” mig perfekt…! 😉 Önskar dig en härlig dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *