Godmorgon nya dag !

Allmänt


Fotade igår kväll. De små burkarna innehåller sand från olika beacher i Phuket.

Hos oss kickade lördagen igång strax före kl. 08 vilket känns som en perfekt start-tid ! 🙂 och nu ligger darlingen och tittar på barnTV och jag ska hoppa i duschen innan det är dags att fixa smoothies och kanske baka muffins? Å vad jag blev muffins-sugen nu 🙂 

Det här är andra dagen som mitt hjärta är mycket piggare och det första hon ville göra på morgon var att ta på sig sin bursdagskrone från dagis så jag gick för att hämta kameran och ta en bild men vad händer ? Jo, jag tappar kameran i golvet och nu fungerar den inte 🙁  så – det blir en tur till kamerabutiken idag med HOPP om att de kan fixa till den (håll tummarna).


Glada vinnare ! (bild lånad från Aftonbladet).

Igår gick ju stora, starka Magnus och vann Let´s Dance och trots att jag hoppades på min favorit Laila så kändes det ändå helt okej för jag förstod att det skulle bli så. Magnus är så "folklig" och det går hem i stugorna 🙂

Önskar dig en UNDERBAR lördag fylld av solsken ! 🙂   (Här i Oslo är det föresten ett riktigt slaskigt väder idag efter snön som kom igår )

Lördagskram! ♥

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “Godmorgon nya dag !”

 1. Anna says:

  Hej!

  Gillar din topp fr CC California :), var köper man en sån? Finns dom i butik nu? Och, har du ett lååångt linne under, eller? Snyggt! Vilken tidning kommer ditt "hemma-hos-repotage"? Jag bor i Sverige, men ska försöka hitta tidningen hos en som säljer tidningar fr heeela världen 😉 Kraaam fr en ny bloggläsare (som "hittat" dig via Prinsessans dagbok

 2. Hej Anna!

  VÄLKOMMEN till Gizmolinas ! 🙂 och TACK för din trevliga kommentar ! 🙂

  Den sköna toppen från CC-California sålde jag i min egen butik Gizmo & Co som jag tyvärr inte har kvar längre. Tyvärr vet jag inte var du finner dem idag ? Det långa linnet som jag har under heter "dawn" och kommer från By Malene Birger (mitt favorit linne !) .

  Hemma-hos reportaget kommer i ett magasin som heter Kamille. Det är norskt och selgs tyvärr inte i Sverige 🙁

  Önskar dig en fabulous weekend ! Kram ! 🙂

 3. Anna says:

  Hoppas du får ordning på kameran, vilken otur att den föll i golvet.

  Höll på Laila igår, bestämde mig efter sista dansen som hon & Tobias gjorde sååå bra, helt makalöst vackert!

  happy lördag till er

  kraaam

 4. Madeleine says:

  Vad skönt att lilla tjejen börjar bli piggare nu och hon blir säkert ännu piggare av en liten present=)

  Hoppas att ni får en bra dag. Kram från ett vitt Örebro

 5. Kari/Hestia says:

  Happy lørdag :o)

  Trodde det bare var jeg som tok med sand hjem!!! Har en krukke med sand fra Alcudia, Mallorca og en med sand fra Platanias, Kreta (+ stein fra begge stedene) på badet.

  Så fint at søte Johanna har det bedre – og da har nok mamma'n det bedre også…

  -klem-

 6. Jonas says:

  åh, socker. jag får nog styra upp det här, det räcker inte bara med extra batterier till dig, du behöver nog en extra kamera också 🙂

 7. Nilla says:

  Vad kul att du också har sand hemma från Phuket 🙂

  Jag älskar sån där ljus sand, och har små glasburkar med underbar sand från thailand, danmark och öland….så mysigt att ha dessa små längt-burkar när man saknar sina ställen.

  Ha en underbar lördag.

  KRAM!!!!

 8. S says:

  Ja magnus är folkkär! kul han vann!=) laila hade ju dessutom dansat balett många år innan, så magnus framsteg var störst… o de tycker jag är stort.

  ha en fin dag söta du.

 9. Kajsa says:

  Att Laila inte vann Let´s Dance beror inte på att Magnus skulle vara mer folklig. Det beror på att Magnus hade rätt förutsättning för tävlingen. Alltså han STARTADE FRÅN NOLL, kämpade på och utvecklades hela tiden till dess han vann. Laila har ju varit dansare tidigare och tävlade därför inte på lika villkor.

 10. Tultan says:

  Sen är han ju en superhunk också Magnus… ja det är väl ingen tävlingsmerit, men visst är det härligt att se en sygg karl med alla muskler på rätt ställen!

 11. peak oil says:

  How are You visit my blog abour oil crisis Thanks

 12. video izle says:

  Great! Thanks for post

 13. chat says:

  Great! Thanks for post

 14. payday loans says:

  Finally, got what I was looking for!! I definitely enjoying every little bit of it. Glad I stumbled into this blog post! smile I have you saved to check out new stuff you blog post.

 15. Useful information shared..Iam very happy to read this article..thanks for giving us nice info.Fantastic walk-through. I appreciate this post.

 16. LG 32LE5400 says:

  What is the best photoshop program to use for scrapbooking?

 17. Salata says:

  How are You doing? I just love eating vegetables especially patatos , See You!

 18. bogaz turu says:

  good quality post thanks

 19. iddaa oyna says:

  Ohh very much thanks admin

 20. Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great. Pleae visit Spy Gear and spy gadgets!

 21. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

 22. my blog says:

  This is such a great source that you’re delivering and you provide it away for zero cost. I appreciate visiting internet sites which understand the benefit of furnishing a superior resource for absolutely free.

 23. yes yes yes i want to read moreee, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, 2128,

 24. drarkjvytco says:

  MvzA8l javyzdogukrn, [url=http://rimwhstjexnw.com/]rimwhstjexnw[/url], [link=http://pzzjdtgqglvc.com/]pzzjdtgqglvc[/link], http://gikrixwwylxe.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *