Godmorgon nya härliga vecka!


Hmmm… jag undrar vilken handväska jag ska välja idag?  😉  (foto: Paul Costello).

Här hemma hos oss startade den här veckan då Johanna kom in och väckte mig kl. 06.30 🙂  och nu sitter hon och myser framför barnTV och jag har håller på med det städprosjekt jag drog igång igår men vi ska snart göra oss klara för dagis & jobb.

Hoppas att du har haft en skön natt fylld av härliga drömmar och att du får en kanonstart på den här veckan ! 🙂

Här kommer dagens:

"En del vill saker ska hända, andra önskar det ska hända, sen så finns det dem som ser till att de händer."
/Michael Jordan.

Nu tar vi tag i den här regniga dagen !  (det ösregnar här i Oslo så jag tror vi tar bilen till dagis idag = mindre blött).


Uppdatering: Nu, kl.08.15, hittade jag mitt hjärta så här. Hon har somnat sött framför barnTV 🙂 Så skönt för henne ! och som ni ser så är hennes handväska med överallt 😉 Jag pratade med min pappa i telefon igår och han berättade att jag också alltid hade med mig min väska. T.o.m. då vi var ute och åkte skoter på isen ! 😉  
 
Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon nya härliga vecka!”

 1. Sara says:

  Åh så mysigt Johanna ser ut att ha det! Här nere i Skåne är det riktigt höstväder med väldigt friska vindar!:)

 2. Anna says:

  JAg ser till att saker händer… Älskar det!

 3. Carola L says:

  Mycket rååååååsa å natten (Nassen alltså) tickan tååååver – säger min treåring.

  Inga handväskor här dock, men jag använder ingen heller. Lillan har dock en Spiderman-rygga som hon bär omkring på från och till.

 4. fin blogg och du verkar ha en underbar dotter 🙂

 5. Lillian says:

  Han var inte så tokig den där Jordan!

  Kika gärna in på min blogg och ta del av erbjudandet denna veckan!

 6. Anna says:

  Sötnosen som somnat i fåtöljen 🙂 dom är ju bara för goa. Kram Anna

 7. Sara. says:

  heej allt bra?:)

  ha en bra dag!

 8. e says:

  haha va undebar bild 😀

 9. maria says:

  åååh söting 🙂

 10. Lotta says:

  God middag på er, vilken härlig morgon ni har haft! Mysigt med lite regn, vi hade världens hagelskur för någon timme sedan.

  Vill egentligen bara uppmärksamma dig på att när jag nyss så kolla din sida så varnade vårt säkerhetsprogram (Norton) mig starkt för att gå in här. Det stod att den var rapporterad som en phising sida och att man inte skulle läsa den? Fattar ingenting, hoppas att det var en tillfällighet bara.

  Önskar er en trevlig eftermiddag och jag tittar in igen senare. Norton kan ju försöka hålla mig härifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *