Godmorgon nya spännande vecka!


Get dressed for success. Bild från Dsquared spring -09.

Visst är det spännande med en ny vecka? Allt kan ju faktiskt hända ! Därför passar det bra med en bild av dessa "Charlie´s Angels" inspirerade ladies. Hoppas de kan inspirera dig till att få lite "girl power" på morgon och att tänka att du kommer klara de mål du satt upp för veckan ! 🙂

Hos oss startade dagen nyss så nu ska jag hoppa i duschen och sen är det iväg till dagis. Min dag idag är fylld av fix och uppdrag som ska göras men jag är bra på att klämma in bloggning också för vi tjejer kan ju som bekant lätt göra 2 saker på en gång 😉

Jag önskar dig en riktigt BRA dag och här kommer dagens:

"Jag lever en dag åt gången. Varje dag letar jag efter lite spänning. På morgonen säger jag: "Vilka spännande saker ska jag uppleva idag?". Sedan griper jag mig an dagen. Fråga mig inte om morgondagen."
/Barbara Jordan ur boken "Hopp & drömmar".

HAPPY new week!!

P.S Ni är jätte många som frågat mig om min fina kofta med rosett i sidan. Den är köpt på butiken Simona här i Oslo. Tfn till butiken är: +47 22 44 39 84. Märke: "Northland", pris: 1.499 nok.  Hoppas att ni får tag i en för den är underbar ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon nya spännande vecka!”

 1. älinpälin. says:

  jaa, visst är det härligt med en ny vecka.. NOT!! x)

 2. Camilla says:

  Godmorgon själv, här är soligt både i sinne och på himlen. Fick skrapa halva rutan i morse, tog ett tag innan jag fann isskrapan.

  Har tillbringat en härlig helg i norska Sandefjord. Vi var där på höst/bröllopsfest. Brudparet gifte sig tidigare i somras och hade nu fest för alla vänner. Det var ett underbart ställe direkt vid vattnet, härligt att promenera på i höstsolen.

  Kram Camilla

 3. Emma says:

  Hejje!

  Tusen tack för telefonnumret till butiken. Jag har just beställt en likadan kofta som du har, fast i grått. Killen som svarade var mycket trevlig och serviceminded! Åter igen TACK! Hoppas ni får en underbar dag.

  BamseKRAM

 4. Sara says:

  Ja det är SÅ härligt med en ny vecka!! 🙂

 5. msn indir says:

  Ohh very much thanks admin

 6. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 7. Hello, check those website regarding wrexham web design and web design wrexham, Bye

 8. bogaz turu says:

  good quality post thanks

 9. iddaa oyna says:

  Great! Thanks for post

 10. my page says:

  Hi blogger, commenters as well as everybody else !!! The website is certainly excellent! A large amount of terrific information and facts and motivation, both of which most of us need to have! Keep ’em coming… you all carry out such an admirable job at such Aspects… can not explain to you how very much I, for one enjoy all you do!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *