Godmorgon nya vecka!


Vi var ut och handlade lite i eftermiddag och precis då jag skulle ta bilden så flög vantarna av och det tyckte Johanna var sååå kul eftersom hon vet att hon inte får vara utan dem i kylan 😉  Hjärtat inviger en ny varm & skön dunjacka från Ralph Lauren och en ny mössa från Jacadi. Båda fyndade jag på rea förra veckan.

Hello darlings! Jag “fuskar” lite nu och skriver det här godmorgon inlägget innan jag ens hunnit gå och sova för det kommer att bli en hektisk morgon och sen blir det en hel-dag på Kamille redaktionen då jag ska leverera ett uppdrag = material till nästa nr. av Kamille Mor & Barn 🙂


Miss.Michelin 😉  Jackan är en stor size så den kommer att passa utmärkt även nästa vinter. Johannas ullbyxor kommer från Ulvang och skorna från Geox.

Nej, mina vänner, nu måste jag verkligen hoppa i säng så att jag hinner sova lite så bäst jag lägger jobbet åt sidan och beger mig till drömlandet…

Önskar dig en alldelens underbar måndag och hoppas att du vaknat med ett leende ! 🙂

CARPE DIEM!!

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. astrid says:

  God Morgen, det var et nydelig bilde av Johanna.
  Kos dere masse i kulden, og ha en fin fin uke.
  klem astrid

 2. Pethra i Göteborg says:

  Vilken härliga jacka och Johanna är lika söt som vanligt.

  Hoppas du får en bra måndag!

 3. Anna says:

  ååhh, snygg jacka! Och kul att fynda den på rea 🙂
  Johanna ser supergullig & glad ut! Hoppas du får en härlig dag! Kraaam

 4. Yvonne says:

  Söt hon är! Visst är det kul att fynda på rea.
  Något helt annat; minns jag fel om jag säger att jag läste i något inlägg att du skulle lägga dig tidigare… hihihi
  Ha det gott!
  Kramar…

 5. nämen vad söt! 😀 Alltid lik kul att hitta fynd!

 6. Anonymous says:

  men herregud vilken söt liten tjej =)

 7. Glad och go tjej med jättefin jacka 🙂 Hoppas att ni fått en bra start på nya veckan. Härligt med ännu en vacker vintervecka.

 8. Lotta says:

  Kära vän!

  Superfin jacka! Kul att se hur söt och pigga Johanna är. Thailand heales. Här går namnfunderingarna vidare, så svårt. Det blev både rosa och vita… Simma lugnt kära du och STOR KRAM från big mama hemma m kids.

 9. Men så söt hon är Johanna. Och vilken fin mössa och jacka hon har fått. Gissar att det är en varm lycklig liten tjej.
  Hoppas att det går bra idag med din stora inlämning. Kram Lotta

 10. Vilken liten soltråle hon är Johanna! Men hon har en mamma som avger så mycket positiv energi att det inte är konstigt att hon tar efter 🙂
  Nu vill ju jag också ha en rosa dunjacka….

  Ha en kanonbra dag, Anna-Stina!
  Kram Evelina

 11. thess says:

  hejhej 🙂
  vad har du gjort idag då?
  snygg blogg btw.

 12. Tindra says:

  Fästena blir ju väldigt synliga när de är 6cm från hårbotten, tycker du inte det är jobbigt?

  Jag gick in och läste om Great Lenghts och kvaliten verkar ju hög. Jag hade nog borstat hår i mina extensions som blev väldigt trassliga. Även slet det mkt på mitt eget hår. Tycker du inte att det sliter alls? Stor påfrestning på både din hårbotten/hårsäckar och även på ditt hår, att ha det konstant i år efter år? Vad säger din frissa om att du aldrig låter håret vila?

  Jag hoppas du vill svara, för jag gillade mina extensions oxå, jag var jättefin i det. Nu har mitt eget hår börjat ta sig bra, så jag är orolig för att prova extensions igen. Även om jag skulle vilja…

  Kanske hade jag otur med oskicklig frissa i dålig kvalitet på hårförlängningen. Vad kostar din förlängning?

 13. Malin says:

  Hej!
  Hur ooorkar du vara uppe så sent och sen upp ganska tidigt på morgonen igen? Har du nåt hemligt knep? Mina ögon går i kors när jag jobbar sent…

 14. LarsS says:

  Såg väldigt glad ut! 🙂

 15. Johanna says:

  sicken liten prinsessa!

 16. Sötnosen! Och hon är ju helt gaaalet likt sin pappa om jag inte missminner mig 🙂

  Idag har jag varit mamma i ett år. Fantastiskt! Hoppas din dag varit bra!
  Kramar♥

 17. Johannapanna says:

  Vilken gullig jacka!
  Tacktack, ha en trevlig och rolig vecka!<3

 18. ida says:

  hoppas du haft en bra dag 🙂

 19. julia says:

  gud vilken söt tjej och vilken snygg jacka hon har!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *