Godmorgon nya vecka !


Dagens tänkvärda Ge aldrig upp !

Godmorgon boys & girls! Ny vecka & nya möjligheter att närma oss våra drömmars mål ! 🙂 Vi kickade igång dagen runt kl. 07 och nu gör oss klara för att möta dagen men Johanna klagar på ont i huvudet…. och säger att hon inte orkar vara på dagis…

Hmm… jag är lite osäker på om hjärtat “filmar” idag för att få vara hemma och mysa, eller om hon verkligen har ont? Jag får checka status efter det här inlägget så ser vi hur dagen blir ?

Kom på att jag inte visat er bilderna från min fredag så här kommer de (men H&M festen blir ett helt eget inlägg):


Dagis runt kl. 11 fredag fm. Innan vi reste till Thailand 1:a dec hade jag en super hektiskt period = vi hamnade efter med en del julklappar så – bättre sent än aldrig – så delade Johanna ut julegaver till sina fröknar på dagis i fredags och gissa om de blev glada för av någon märklig grund så väntade de sig inte att få en julklapp den 19:e februari 😉  Johannas fina tunika kommer från MyCinnamonGirl.


Kramkalas med Jennie som var Johannas fröken första åren på dagis.

Efter den härliga starten på dagen (det är så kul att få göra andra glada) så tog jag en runda i butiker innan jag fyllde bilen till bredden med skräp (typ gamla olivträd och annat som man inte kan kasta i vanliga soptunnan där vi bor) och åkte till soptippen…


…fast soptipp var det inte. Det var till den mycket välorganiserade gjennvinnings-stasjonen jag åkte. Denna lilla happening var varken speciellt FAB eller glammig 😉 

Efter sopsorteringen så körde jag raka vägen till Bolina för att kosa mig också tittade jag in i den fantastiska blomsterbutiken som ligger vid sidan om B :


Jag blir alltid helt LYCKLIG då jag ser vackra olivträd men jag lyckas A L D R I G få dem att överleva (det var som sagt 2 gamla olivträd som åkte på tippen) men skam den som ger sig ! så en av dessa härligheter fick bli med mig hem och den trevliga tjejen i butiken sa att jag ska ställa det i vatten var 4:e dag för att det ska må bra så jag håller tummarna på lycka denna gång 🙂  (ni ska få följa mitt olivträds liv…)


Denna blomsterbutik är farlig för man vill ha precis “allt”. Se bara här så fint de dekorerat ett stort fat. Precis så här vill jag också ha!

Bäst jag går och checkar hur det går med Johanna?  Jag har en del möten idag så håll tummarna för att hon är klar för dagis.

Önskar dig en pang-start på veckan och du – det här är ju sista veckan i februari, sen kommer MARS!

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 31 Comments

31 responses to “Godmorgon nya vecka !”

 1. Anonymous says:

  Jag gillar inte plastblommor men har köpt 2 olivträd i plast från SIA. Dom väcker alltid beundran och folk undrar hur jag sköter dom för att få dom så fina… Syns verkligen inte att de är i plast.

 2. Anna says:

  Hej!!
  Första gången jag är här inne, och VILKEN mysig blogg!
  Nu ska jag kika runt lite här och kommer med all säkerhet att återvända hit!
  Ha en bra Måndag!
  Kram Anna

 3. karolin says:

  Hejsan!
  Jag undrar om du vill dela med dig av vart du köpt Johannas garderob? Skulle gärna vilja ha en sådan eller en liknande till mitt barnrum som jag håller på med!
  Önskar dig en härlig måndag!
  Karolin

 4. Iida says:

  Oväntade presenter är ju dom bästa 😀 Och jag håller tummarna för att du kan få olivträdet att hålla sig vid liv!

 5. Det ska bli kul att få följa ditt olivträd. Jag har så ogröna fingrar att jag aldrig ens köpt ett olivträd även fast jag gärna skulle vilja ha ett, de är ju så fina. Får spana på tipset här bland kommentarerna, i plast från SIA.
  Hoppas att det inte var något med Johanna och att ni får en härlig dag. Här vräker snön ner, i vanlig ordning känns det som. KRAM Lotta

 6. ~Emelie~ says:

  Jag har 3st olivträd, mitt första köpte jag för snart 4år sen och det lever än idag.
  Jag blev tillsagd att låte det torka ut mellan vattningarna och sen dränka dem då jag vattnar. Så jag vattnar mina ca var 14 dag ibland nån vecka extra och som sagt det ena har jag haft i snart 4år och dom andra i ca 2år.
  Lycka till!

 7. Cicci says:

  vilka gulliga bilder

 8. Sandra says:

  Stackarn som försöker filma för att få vara hemma och mysa med mamma, svider i mammahjärtat:(

 9. Daniel says:

  Sååå fint!!!

  Å härligt me kjaaaamkalas!!!!

 10. Pernilla says:

  Hej
  Hoppas ni både får en fin vecka och får vara friska!

  Det var jag som vann det fina klänningen för en tid sedan. Blev osäker om du fått mitt mail med adressen? Om inte kan jag försöka igen!
  Kram och tack som alltid för din fantastiska blogg!
  Pernilla

 11. ååh vilken söt liten tjej 😀

 12. J V H says:

  Vad glad Johanna är! Ler så stort och fint! Ibland vill jag vara fyra fem år och vara helt bekymmerslös.

 13. susan says:

  Du hadde ikke trengt å kaste de for det kommer nye blader om du bare setter slik at du får masse lys. Da vil bladene komme på nytt.
  Se på min venninnes blogg http://jullaslille.blogspot.com/

 14. Anonymous says:

  Jeg titter stadig innom din herlige blogg. Du, for en flott lita jente du har – et strålende smil som lyser opp:-)

 15. Kristine says:

  Oliventre skal ha mye vann. Dersom det har stått ute og du tar det inn så vil bladene tørke ut og falle av men det vil komme nye skudd ganske fort om du bare vanner det ofte. Oliventrærne bør enten stå inne eller ute, de tåler ikke å stå inne for så å bli satt ut og motsatt. Lykke til 🙂

 16. cathrine says:

  Jeg prøver å få tak i et oliventre i innflytningsgave til en venninne av meg, men spørs om jeg må ta meg turen til Oslo.. Hvor mye koster det treet og hvor stort er det?Kan det stå på gulvet i en stor hall(inntil en hvit benk)tror du?

  Elsker bloggen din:)

 17. sohbet says:

  good quality post thanks

 18. Hi, I recently found your blog in a new listing of personal blogs. I dont know how your weblog came up, must have been a typo, Your website looks very good. Also i wished to take your rss feed but i couldn’t. Don’t know why!!?

 19. Very pleased to find this site. Thanks for taking the time to share this.

 20. I love this nice page! Check new interesting infos about Egypt property and Property in egypt Thanks!

 21. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 22. main page says:

  My friend and I were fighting concerning a dilemma identical to this! Now I know that I had been right. Thanks for the facts you published.

 23. buy meridia says:

  well, here is my comment…are u happy?, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, 958,

 24. jnqzye says:

  7BIFat fljaxdmnhbdq, [url=http://drtootopekxb.com/]drtootopekxb[/url], [link=http://zpuodzibhrez.com/]zpuodzibhrez[/link], http://zlaajjukvrsy.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *