Godmorgon nya vecka!

Allmänt

168397-2443
Sa har sitter vi och ater frukost varje morgon jag och Johanna. Det ar helt underbart att kunna sitta ute varje dag och njuta varmen, det ger oss en perfekt start pa dagen! 🙂

Phuket kl. 11.40 mandag fm.

Idag lyckades Johanna somna hemma mot min skulder sa jag halv sprang ner till vagnen, la henne i den, gick ivag bort och fixade taxi och akte hit till internetcafet och hon sover nu fortfarande i vagnen men det ar risk for att hon inte sover sa lange idag… Dels for att hon somnade redan hemma och dels for att jag fixat med lite mejl innan jag borjade blogga nu.

Och pa tal om mejl…

… TACK alla ni sota som mejlar mig!! Jag blir oerhort glad over att ni skriver sa fint och trevligt till mig. Men – jag ar JATTE ledsen over att jag inte har mojligheten att svara er sa som omstandigheterna ar just nu… Nar jag val ar har pa cafet sa bloggar jag sa fort jag kan och sen nar Johanna vaknat sa far jag tyvarr inte gjort nat mer..  Allt blir battre da internet borjar att fungera dar vi bor, da kan jag sitta och mejla och svara pa kommentarer och blogga etc nar Johanna somnat pa kvallarna. Sa ha talamod kara lasare… jag gor sa gott jag kan just nu da jag varken har pc eller internet och ar ensam med Johanna ett par veckor…!

Idag ar det en ny vecka med nya harliga mojligheter och jag hoppas att du har vaknat full av energi pa morgon! 🙂

Kram!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. celine says:

  hej
  Den som blir kommentar nr 1000 vinner en fin väska som kostar 490;-kr
  Du kan väl chansa!!!

 2. Anna says:

  Åh ni har det SÅ fint, det ser alldeles lovely ut på er balkong! Önskar er en underbar vecka! Kramar, “Wedding” Anna 🙂

 3. Emma says:

  Jag är såååååå avundsjuk på dig och Johanna! Jag vill också sitta och mysa på balkongen medan dagen gryr i Thailand! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *