Godmorgon nya vecka!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Phuket kl.15.25, disigt + 32.

Godmorgon darlings!

Idag kör jag jobbdag vilket passar utmärkt eftersom det är en mulen dag här i Chalong. Jag sitter ute på terrassen med matbordet som skrivbord och det ligger stenar på mina papper så att de inte ska flyga iväg i vinden från takfläktarna.  En skön sak här nere i Phuket är att även om det är mulet så är det forfarande super-varmt så jag sitter i bikini 🙂

Johanna har varit tillsammans med Anna uppe på skolan från kl. 10-15 idag, men på lunchrasten kom hon hem och då gick vi tillsammans och åt i restaurangen. Hon har haft sååå kul! 🙂  

Dagens perlade smycken. Johannas klänning kommer fra 120% lin.

Nu tecknar hjärtat och tittar på barn TV  och väntar på att jag ska bli klar, sen ska vi iväg och fixa naglarna + handla + äta middag. Önskar dig en super dag !! 🙂 och just det, det var den HÄR bloggisen som vi träffade på stranden häromdagen.

KrAmAr från en VaRm terrasse i Phuket!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon nya vecka!”

 1. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God morgon!

  Ha en mysig eftermiddag/kväll!

  PS. Älskar den där kassen fr Lexington, tror minsann att jag köper en likadan 😀

  KRAM Mirva

 2. angelica says:

  hej! jag undrar om ni kan säga mig vad skobutiken som ligger brevid jonoe sushi heter, jag tror hon heter nina, hon som äger den…har letat men icke funnit vad den heter..

 3. Modekillen says:

  härligt, o mysigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *