Godmorgon nya vecka!


Dagens väder här i Chalong Bay.

Phuket kl.09.50, måndag, +30 grader.

Johanna har nya sovrutiner! Hon somnar senare och vaknar senare så idag var klockan närmare 8 innan hon slog upp sina blå.  Själv avundas jag att hon får sova så gott för min hosta envisas med att hålla mig lite vaken och idag trodde jag att jag skulle vakna och må bättre men tyvärr blev det inte så. Nu har jag istället blivit mycket mer förkyld också så idag ska jag ha en SOFT dag med fokus på att bli bättre 🙂

Jag hoppas att du vaknat i bättre form än mig och att du är klar för att möta den nya veckans spännande happenings!

Thumbnail
Har du föresten sett den här bilden på Madonna? My god – kvinnan ser ju mega fräsch ut !

Här kommer dagens:

Idag är en bra dag att välja att fokusera på det positiva hos andra människor.”
/Ur “En härlig bok”.

Carpe diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon nya vecka!”

  1. Karolina N says:

    Ja, visst är det fantastiskt!? Hon fyller ju 50 i sommar, helt galet. Så fräsch ska jag oxå vara när jag är 50 sa jag till min sambo igår…;) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *